Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIC BROZ

VIDEO Saudijci u nevjerici zbog fenomenalne partije Brozovića. Vatreni je zasjenio i Ronalda

Al Nassr
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.09.2023.
u 11:31

30-godišnji vatreni oduševljava igrama u Saudijskoj Arabiji za Al Nassr

 Cristiano Ronaldo je u subotu zabio i asistirao za druga dva pogotka u pobjedi svog Al-Nassra 5-1 nad Al-Hazemom u Saudi Pro League , a pogotkom je Portugalac postao prvi igrač u povijesti sporta koji je postigao 850 službenih golova u karijeri.

"850 golova u karijeri i idemo dalje!", napisao je 38-godišnji Ronaldo na društvenoj mreži. Također bio je to njegov šesti pogodak u posljednje tri utakmice. Ronaldo je ove sezone najbolji strijelac lige sa šest golova, jednim ispred bivšeg napadača Liverpoola Sadea Manea koji se također upisao među strijelci u pobjedi nad Al-Hazemom.

Nakon što je Al-Nassr izgubio svoje prve dvije prvenstvene utakmice u ovoj sezoni, sada zaostaju samo četiri boda za vodećim Al-Hilalom.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, Saudijci su u nevjerici zbog briljantne partije Marcela Brozovića, hrvatskog maratonca koji je pojačao Al Nassr dolaskom iz Intera iako je imao otvorenu ponudu Barcelone. Imao je 30-godišnjak niz fenomenalnih poteza protiv Al Hazema, ali je najbolji napravio u 57. minuti kada je na magičan način podvalio loptu Ronaldu koji je poslije toga asistirao Otaviju. Tamošnja javnost oduševljena je igrama Epic Broza pa ga čak proglašavaju i najboljim pojačanjem sezone. 

http://

Komentara 4

SP
Spezzi
12:04 03.09.2023.

nakon igre s ovim amaterima CR može u nastupati za ligu penzionera u portugalu, biti će još golova i rekorda.

MI
mileram2202
14:05 04.09.2023.

Za domaci zadatak obavezno pogledati finale lige prvaka Manchester Citya i Intera u kojem je nastupao Brozovic, mislim kakvo je to ponizavanje covjek igrac top klase bio i ostao .....da je inter imao malo boljeg napadaca od Lukakua osvojili bi sigurno Ligu prvaka

RS
rasta sev
17:03 03.09.2023.

Broz se do tridesete usavršio i naigrao pravih utakmica sada ima pravo na malo zabave s poluamaterima i puno novaca za ostatak života, ćemu da se trga s europskim profićima za manje love.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije