Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIC BROZ
Povratak na članak

VIDEO Saudijci u nevjerici zbog fenomenalne partije Brozovića. Vatreni je zasjenio i Ronalda

30-godišnji vatreni oduševljava igrama u Saudijskoj Arabiji za Al Nassr

Komentari 4

SP
Spezzi
12:04 03.09.2023.

nakon igre s ovim amaterima CR može u nastupati za ligu penzionera u portugalu, biti će još golova i rekorda.

VL
MI
mileram2202
14:05 04.09.2023.

Za domaci zadatak obavezno pogledati finale lige prvaka Manchester Citya i Intera u kojem je nastupao Brozovic, mislim kakvo je to ponizavanje covjek igrac top klase bio i ostao .....da je inter imao malo boljeg napadaca od Lukakua osvojili bi sigurno Ligu prvaka

VL
RS
rasta sev
17:03 03.09.2023.

Broz se do tridesete usavršio i naigrao pravih utakmica sada ima pravo na malo zabave s poluamaterima i puno novaca za ostatak života, ćemu da se trga s europskim profićima za manje love.

VL
DU
Deleted user
15:11 03.09.2023.

Brozović je sjajan nogometaš u to nema sumnje, ali ruku na srce nije teško igrati u arapskoj ligi kad su svi traljavi i nikakvi, nema kvalitete, talenta ni znanja. Njegova kvaliteta tu odskače od njihove i nije to pravi izazov kakav njemu treba. Neće više imati prilike igrati jake, prave utakmice kakve je navikao igrati protiv europskih velikana, a to će neminovno utjecati na njegov nivo igre. Ronaldo je ionako dao svoje, njegova karijera je gotova, ali Brozović je još daleko od mirovine. Novac je bitan, ali u arabiju ideš brate mili kad si na kraju karijere, a ne u naponu snage i na vrhuncu karijere. Bespotrebno se zakopao među diletante koji mu ne mogu pomoći da se dalje usavršava i razvija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.