Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV SUSRET

VIDEO Prosinečki se sreo s legendama Crvene Zvezde u Parizu. Pogledajte kako su se pozdravili

Screenshot twitter
08.02.2024.
u 22:29

Piksi je pritom svom bivšem suigraču Prosinečkom čestitao na preuzimanju reprezentacije Crne Gore uz riječi 'gdje si, selektore'.

Prije ždrijeba Lige nacija koji je održan u francuskoj prijestolnici Parizu susreli su se izbornici susjednih reprezentacija. Tamo su nalazili izbornik vatrenih Zlatko Dalić, Dragan Stojković Piksi (Srbija) te hrvatska legenda Robert Prosinečki (Crna Gora).

Također, pridružio im se i legendarni Crnogorac Predrag Mijatović, a na društvenim mrežama srpske reprezentacije zabilježen je njihov susret.

VEZANI ČLANCI:

- Srdačan susret velikih prijatelja uoči ždrijeba Lige nacija u Parizu - napisano je u objavi srpskog saveza. Piksi je pritom svom bivšem suigraču Prosinečkom čestitao na preuzimanju Crne Gore uz riječi 'gdje si, selektore'.

Kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE

Komentara 3

Avatar cipelcug oluja 45
cipelcug oluja 45
00:30 09.02.2024.

Jednom braca...

PR
prajdali100
00:06 09.02.2024.

Ma ko nas bre zavadi !?

DU
Deleted user
01:05 09.02.2024.

ja mislim da je piksi rekao "gde si selektore"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije