Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZEO KLUPU

Crna Gora predstavila Prosinečkog: 'Uvijek sam bio pobjednik. Ovo su igrači koji mogu dominirati'

Prosinečki Crna Gora
Foto: NSCG
1/4
04.02.2024.
u 20:11

"Mislim da će ovo ispasti dobro. S Dejom sam veliki prijatelj. Razgovor je trajao vrlo kratko. Pitao me zanima li me ovaj posao, rekao sam da i u dva dana smo sve riješili", rekao je Robert Prosinečki

Prije nekoliko dana Izvršni odbor Nogometnog savez Crne Gore potvrdio je da će novi izbornik njihove reprezentacije biti bivši vatreni i hrvatska nogometna legenda, Robert Prosinečki (55). Nakon nesretnog angažmana u Rudešu koji bez obzira na trenera koji preuzme klupu ne uspijeva napraviti značajan rezultat u HNL-u, putuje u susjednu zemlju.

Najveći pobornik njegovog dolaska na mjesto izbornika bio je predsjednik Saveza Dejan Savićević, njegov bivši suigrač iz Crvene zvezde. Prosinečki bi svoj debi na klupi Crne Gore trebao upisati u prijateljskog utakmici s Bjelorusijom 21. ožujka. Danas je i službeno predstavljen.

GALERIJA Dinamo dominantno svladao Goricu (2:0). Baturina i Špikić zabili za slavlje na Maksimiru

Prosinečki Crna Gora
1/49

"Jako sam zadovoljan i sretan što sam ovdje i što mogu voditi Crnu Goru. Radit ću najbolje što mogu. Sve ćemo rješavati u hodu, u rujnu nas čeka Liga nacija koja je jako važna. Mislim da će ovo ispasti dobro. S Dejom sam veliki prijatelj. Razgovor je trajao vrlo kratko. Pitao me zanima li me ovaj posao, rekao sam da i u dva dana smo sve riješili", rekao je Prosinečki.

VEZANI ČLANCI:

"Crnogorci su ponosan narod i nećemo se nikog plašiti. Uvijek sam bio pobjednik, igrao sam u velikim klubovima. Sigurno ćemo željeti dominirati, imamo kvalitetu igrača koji to mogu iznijeti. Ovisi i od protivnika, ali mislim da ćete gledati motiviranu Crnu Goru. S novim vjetrom koji dolazi sa mnom možda bude drugačije", zaključio je novi izbornik Crne Gore.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Komentara 2

Avatar Ričard
Ričard
11:52 05.02.2024.

Crna Gora ima kvalitetnu ekipu, puno kvalitetniju od izbornika

5A
5_ak
21:36 04.02.2024.

Budu se usrecili kao Bosanci i prije njih Azeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije