Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE DOGOVORENO

Prosinečki nakon debakla u Rudešu preuzeo susjednu reprezentaciju

Zagreb: Rudes i Hajduk sastali se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
02.02.2024.
u 13:48

Predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savičević i Prosinečki bili su jedni od predvodnika zlatne generacije beogradske Crvene zvezde koja je 1991. osvojila tadašnji Kup prvaka

Robert Prosinečki novi je izbornik nogometne reprezentacije Crne Gore, odlučio je u petak Izvršni odbor nogometnog saveza Crne Gore.

Prosinečki je kao izbornik vodio nacionalne timove Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a bio je trener i nekoliko turskih klubova, te je radio u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Crna Gora je bila bez selektora od početka prosinca, kada je sporazumno raskinut ugovor sa Miodragom Radulovićem.

VEZANI ČLANCI:

Na klupi crnogorske reprezentacije od obnove njene neovisnosti 2006. godine bili Zoran Filipović, Zlatko Kranjčar, Branko Brnović, Ljubiša Tumbaković, Faruk Hadžibegić i Miodrag Radulović. 

Reprezentacija Crne Gore prvi meč u ovoj godini odigrat će 21.ožujka, protivnik u prijateljskom dvoboju biti će selekcija Bjelorusije u Antaliji. Prva natjecateljska utakmica Crnu Goru ocekuje na jesen u Ligi nacija.

Predsjednik Nogometnog saveza Crne Gore Dejan Savičević i Prosinečki bili su jedni od predvodnika zlatne generacije beogradske Crvene zvezde koja je 1991. osvojila tadašnji Kup prvaka.

VIDEO Vatreni je postao najveći parazit u nogometu – ne trenira, uzima novac i smije se u lice

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:54 02.02.2024.

Pazi ovo: Šola izbornik u Crnoj Gori, Prosinečki izbornik u Crnoj Gori, a zašto onda crnogorac Veselin ne bi bio izbornik naše rukometne reprezentacije ? 10 godina priča kako bi prihvatio tu ponudu i bez razgovora o novcima.

LJ
ljudemisi
16:14 02.02.2024.

Žuti ne vraćaj se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije