Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE LOŠE, ALI...

VIDEO Pogledajte što engleska legenda predviđa vatrenima na SP-u: Uvijek su strašno dobri

Brentford v Brighton and Hove Albion - Premier League - Brentford Community Stadium
Foto: David Klein
1/4
14.11.2022.
u 18:31

Po njegovoj bismo procjeni grupnu fazu završili kao vodeći i potom svladali Nijemce. U četvrtfinalu čekao bi nas Portugal i, naravno, Cristiano Ronaldo...

Jamie Carragher, legenda Liverpoola i engleskog nogometa, predviđao je ishod nadolazećeg Svjetskog prvenstva u Kataru za The Telegraph.

Izabranici Zlatka Dalića nalazi se u skupini F s Marokom, Belgijom i Kanadom. 

- Mislim da će Hrvatska završiti na vrhu grupe. Mislim da su uvijek strašno dobri na turnirima. Belgiji će biti teško, provući će se (kao drugi, op. a.). Maroko će biti treći, Kanada četvrta - rekao je Carragher. 

22.09.2022., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga Nacija, Liga A, skupina 1, 5. kolo, Hrvatska - Danska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U osmini finala susreli bismo se s Njemačkom.

- Biram Hrvatsku. Nisam baš toliko impresioniran Njemačkom u zadnjim godinama. Engleska je s njima igrala na Euru, vidio sam ih i u Ligi nacija. Hrvatska s Modrićem koji je još uvijek jedan od najboljih igrača u svjetskom nogometu... Mogli bi proći - objašnjava Englez. 

Četvrtfinale bi nas suočilo s Portugalom, prvakom Eura 2016. Svoj put po njegovoj procjeni završavamo među osam najboljih. 

- Portugal. Mislim da ipak imaju nešto više od Hrvatske. Stvarno su dobra reprezentacija - zaključio je, iako se mi, naravno, nadamo još boljem ishodu...

11.10.2006., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo, Hrvatska - Engleska. Michael Carrick, Jamie Carragher, Peter Crouch, Frank Lampard, Scott Parker Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Carragher je u finale Svjetskog prvenstva doveo Argentinu i Portugalce. Messi protiv Ronalda.

- Argentina će biti prvak 2022. Definitivno su jedni od favorita, razumljiva je njihova pozicija - rekao je za kraj legendarni igrač Liverpoola. 

Cijeli rasplet SP-a u očima Carraghera pogledajte OVDJE.

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

Komentara 1

Avatar southman
southman
19:54 14.11.2022.

Ovaj je poznat po lošim prognozama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije