Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORSKI

VIDEO Pogledajte kako je Modrić jednim potezom uništio 'najboljeg igrača Premierlige'

Modrić
Printscreen
27.04.2022.
u 11:19

Modrić je u drugom poluvremenu imao sjajan potez. Gurnuo je loptu kroz noge Barnardu Silvi.

Luka Modrić nije sinoć odigrao utakmicu za pamćenje u spektaklu Manchester Cityja i Real Madrida (4:3) u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Modrić je igrao do 79. minute, a trener Carlo Ancelotti stavio ga je na poziciju koja nije njegova.

– Ancelotti je izludio Modrića. Ponovno ga je postavio preblizu protivničkog gola pa nije mogao pokazati što može. Bio je odsječen i jako malo utjecao na igru. City je na taj način još lakše kontrolirao posjed i Karim Benzema dobivao je manje lopti nego što bi to bilo u suprotnom slučaju – napisala je španjolska Marca i dodala:

– Kad smo Modrića vidjeli u nešto prirodnijem izdanju tijekom drugog poluvremena, odmah se igra podigla na viši nivo, sudjelovao je u akcijama i u konačnici imamo rezultati koji budi nadu.

A Modrić je u drugom poluvremenu imao sjajan potez. Gurnuo je loptu kroz noge Barnardu Silvi, a to je manevar koji nogometaši najviše mrze kad im se napravi. Tu situaciju pogledajte OVDJE.

A čovjek kojem je Modrić gurnuo loptu kroz noge najbolji je igrač Premierlige. Barem je tako prije nekoliko mjeseci ustvrdio trener Cityja Pep Guardiola.

>> Pogledajte i video o Modriću

Komentara 6

ZD
ZDRU
11:52 27.04.2022.

Modrić je igrao DO 79.minute, a ne OD kako piše u članku.

DU
Deleted user
12:01 27.04.2022.

Hrvat Luka Modrić, najbolji Nogometaš svijeta svih vremena! Sa svojih 37 godina ne mora više ni igrati dobro i svejedno će uvijek biti najbolji

Avatar Brko
Brko
17:39 27.04.2022.

Nije Barnardo nego Bernardo i nije on najbolji nego je De Bruyne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije