Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALA BORBA

VIDEO Ovo je trenutak kada je Miočiću propao povijesni meč. Jones doživio tešku ozljedu

Foto: Dana White X
1/11
25.10.2023.
u 09:07

Jon Jones odrađivao je hrvački trening u kavezu i napravio zahvat lijevom rukom, a pod opterećenjem mu je pukla tetiva koja povezuje prsni mišić s kosti.

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić trebao je 11. studenoga u Madison Square Gardenu odraditi povratničku borbu u UFC-u i napasti naslov teškaškog prvaka promocije. Nažalost, to se neće dogoditi jer je njegov suparnik i aktualni prvak Jon Jones morao otkazati borbu zbog ozljede koju je zadobio tijekom treninga i slijedi mu dugačka pauza. 

GALERIJA Otkazana je borba Stipe Miočića i Jona Jonesa

1/11

Jon Jones odrađivao je hrvački trening u kavezu i napravio zahvat lijevom rukom, a pod opterećenjem mu je pukla tetiva koja povezuje prsni mišić s kosti. Mora na operaciju i neće ga biti barem osam mjeseci. Stipe Miočić neće se tako boriti za teškašku titulu 11. studenoga na događaju UFC 295, nego će privremeni pojas ići u ruke Rusa Sergeja Pavloviča ili Engleza Toma Aspinalla.

VEZANI ČLANCI:

Miočić se dugo spremao za najiščekivaniji meč u povijesti promocije, ali sad će morati pričekati zbog teške ozljede Jona Jonesa koji mora na prisilno mirovanje. 

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:45 25.10.2023.

Ovo je isfolirao.

Avatar Behemot
Behemot
11:01 25.10.2023.

Malo sam se pribojavao u tom meču za Miočića, bolje neka odradi meč sa manje opasnim protivnikom. Niti on više nije mlad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije