Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI RAZOČARANI

Otkazan je jedan od najvećih mečeva u povijesti. Propao okršaj Stipe Miočića i Jona Jonesa

Foto: Pixsell/Reuters
1/6
25.10.2023.
u 08:15

Dana White javio se na društvenim mrežama i objavio da će meč biti otkazan zbog ozljede Jona Jonesa

Otkazan je jedan od najiščekivanijih mečeva u UFC-ovoj povijesti. Borba za titulu prvaka teške kategorije između Stipe Miočića i Jona Jonesa neće se održati 11. studenog kako je bilo ranije najavljeno, što će sigurno razočarati sve MMA fanove. Potvrdio je to prvi čovjek promocije Dana White, uz obrazloženje da se Jones teško ozlijedio na treningu i da će morati pauzirati osam mjeseci. 

GALERIJA Propao meč karijere Stipe Miočića

1/11

 

– Jones je jučer bio na treningu hrvanja i puknula mu je tetiva koja povezuje prsni mišić s kosti. Neće ga biti osam mjeseci, on je out –  objasnio je predsjednik UFC-a Dana White. 

UFC 295 tako je ostao bez glavnih aktera borbe večeri, ali i dalje će gledatelji u Madison Square Gardenu vidjeti meč za teškašku titulu. Bit će to za privremenu titulu, a za nju će se boriti Rus Sergej Pavlovič (31, 18-1) protiv Engleza Toma Aspinalla (30, 13-3).

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Stipe Miočić rekorder je promocije u teškoj kategoriji po broju obrana naslova i pobjeda u borbama za titulu. Svoju prvu titulu osvojio je protiv Fabricia Werduma 2016. godine, a potom je pojas branio u borbama s Alistairom Overeemom, Juniorom dos Santosom i Francisom Ngannouom.

 

 

 

Komentara 3

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
09:28 25.10.2023.

Borba je odgođena, a vjerojatno neće nikad ni biti održana. Jon Kosti Jones i Stipe Cro Fireman Miočić odlaze u penziju.

Avatar TheJack
TheJack
19:00 25.10.2023.

Na sto se ozlijedio? Rasjekao usnu na kutijicu sa "lijekovima", ili skonto da je ulog ipak prevelik?

BT
Branko_Trol
09:00 25.10.2023.

Jones imas srece izvukao si se ovaj put 👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije