Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORTSKO PONAŠANJE

VIDEO Novi bizaran incident u Turskoj: Suđenje im nije bilo po volji pa su otišli s terena

Super Lig - Besiktas against Trabzonspor
Foto: Kim Price/Newscom/PIXSELL
20.12.2023.
u 08:43

"Morali smo zaustaviti ove ljude i reći dosta. Ovo nije odluka protiv Trabzonspora. Nas od početka prvenstva suci ne tretiraju kako bi trebali. Danas smo rekli dosta i odlučili preuzeti rizik ogromne kazne", rekao je potpredsjednik Istanbulspora, Omer Saral, u nastojanju da opravda odluku svoga kluba

Rijetko viđena scena obilježila je susret Trabzonspora i Istanbulspora u 17. kolu turskoga prvenstva. Momčadi utakmicu nisu dovršile jer je momčad Istanbulspora napustila teren nakon što im nije dosuđen penal. Ovo je već drugi bizarno nesportski incident nakon mlaćenja suca Halila Umuta Melera prije nekoliko dana, na utakmicu Ankaragucua i Rizespora. 

Ovoga je puta također u cijelu stvar bio uključen predsjednik kluba. Pri rezultatu 1:2 za protivnike, a nakon nedosuđenog kaznenog udarca u 74. minuti, odlučio je da je dosta utakmice i rekao svojim igračima da napuste teren. Nakon susreta izjavu je dao potpredsjednik kluba, Omer Saral.

GALERIJA Dinamo i Hajduk bez pogodaka na Maksimiru! VAR poništio gol Dinama

Super Lig - Besiktas against Trabzonspor
1/50

"Morali smo zaustaviti ove ljude i reći dosta. Ovo nije odluka protiv Trabzonspora. Nas od početka prvenstva suci ne tretiraju kako bi trebali. Danas smo rekli dosta i odlučili preuzeti rizik ogromne kazne", rekao je Saral. Istanbulspor je trenutno na samome dnu prvenstvene ljestvice, a spekulira se da bi zbog ovoga mogli biti izbačeni iz lige.

VEZANI ČLANCI:

Gostujući Trabzonspor je poveo već u 11. minuti. Izjednačenje je stiglo u 39. minuti. Utakmica je protekla sasvim normalno sve do 68. minute kada je Trabzon ponovo poveo. Domaća momčad je u 74. minuti smatrala da je zaslužila penal i priliku za izjednačenje, no s tim se nije slagao sudac. Snimku incidenta možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Mislav Oršić sve bliže povratku: Vratio se treninzima na Maksimiru i vraća se u formu

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
13:58 20.12.2023.

Gdje su oni uopće vidjeli prekršaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije