Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR PSG-a

Prošao je tragediju i jedva ostao živ: 'Nakon nesreće izgubio sam 20 kila. Nisam se prepoznao'

Paris St Germain goalkeeper Sergio Rico leaves hospital after accident
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/4
16.12.2023.
u 09:48

"Stalno pišem svom liječniku kako bih saznao kada će mi dopustiti da se ponovno bavim sportom. Jedva se čekam vratiti mojoj rutini i ponovno osjećati kao nogometaš", rekao je 30-godišnji Sergio Rico

Ovoga ljeta vratar PSG-a, Sergio Rico (30), borio se za vlastiti život nakon umalo kobne nesreće na jahanju u Andaluziji. Nogometaš je zadobio po život opasne ozlijede od udarca kopitom u glavu i 83 dana proveo je u komi. Ipak, uspješno se oporavio.

Iz bolnice je izašao u kolovozu, a kako je bilo za očekivati, od svoje nesreće nije mogao stati na gol pariškoga kluba. Trenutno je na terapijama u Sevilli i još uvijek ne trenira. Poznato je da se momčadi želi priključiti do kraja sezone. Za španjolski COPE ispričao je više o svome iskustvu.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Paris St Germain goalkeeper Sergio Rico leaves hospital after accident
1/26

"Svakim danom sam sve bolje, ali medicinski gledano, još uvijek nisam na 100 posto. Ostajem u Sevilli kako ne bih morao ići avionom svaki put kada trebam ovdje obaviti testove", rekao je Rico pa otkrio više o danima nakon izlaska iz bolnice:

"Izgubio sam skoro 20 kilograma nakon nesreće. Imao sam 92 kilograma,  pao sam na 73, ali sada sam se vratio na 88 kg. Vidio sam fotografije kad sam izašao iz bolnice... Izgledao sam kao čačkalica."

VEZANI ČLANCI:

"Stalno pišem svom liječniku kako bih saznao kada će mi dopustiti da se ponovno bavim sportom. Jedva se čekam vratiti mojoj rutini i ponovno osjećati kao nogometaš, ali to nije u mojim rukama. Poštujem upute liječnika koji su me čuvali i koji su mi spasili život", zaključio je Rico.

VIDEO Ancelotti o Modrićevom promašenom penalu: Ne znam što se događa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije