Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA ATMOSFERA

VIDEO Nakon pobjede u svlačionici vatrenih slavlje i pjesma: 'Dajte Brazil da se igramo!'

Foto: Screenshot
1/45
10.12.2022.
u 08:46

Slavilo se kasnije i u hotelu, a snimku na kojoj cijeli stručni stožer i momčad pjevaju "Lijepa li si" podijelio je izbornik Zlatko Dalić koji je pobjedu posvetio hrvatskim braniteljima te dodao da ova Hrvatska može učiniti puno toga, a da se "Hrvata ne smije podcijeniti".

Hrvatska se sinoćnom pobjedom protiv Brazila još jednom pokazala kao nogometna sila većini svjetske javnosti koja ju je otpisala protiv Brazila. Šanse da Brazil osvoji Mundijal procijenjivale su se na 34%, dok je Hrvatska imala svega 2%, no vatreni su pokazali da Davit može pobijediti Golijata.

Stoga je slavlje igrača bilo još slađe, a fešta je započela odmah u trenutku nakon što je Brazil promašio posljednji penal, a nastavila se i u svlačionici odakle dolazi snimka veselja hrvatskih igrača koji su zapjevali "Dajte Brazil da se igramo"

Slavilo se kasnije i u hotelu, a snimku na kojoj cijeli stručni stožer i momčad pjevaju "Lijepa li si" podijelio je izbornik Zlatko Dalić koji je pobjedu posvetio hrvatskim braniteljima te dodao da ova Hrvatska može učiniti puno toga, a da se "Hrvata ne smije podcijeniti".

Dodajmo kako je drugo uzastopno polufinale, a treće od samostalnosti, na rasporedu u utorak od 20 sati gdje čeka Argentina koja je također dramom jedanaesteraca srušila Nizozemsku.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 2

VO
Votum
09:17 10.12.2022.

❤ nek jako kuca!

DU
Deleted user
10:10 10.12.2022.

Ne znam da li su baš to pjevali, ali ok Opijeni pobjedom nije nemoguće.Nadam se da će več od sutra ozbiljno pristupiti Argentini. Kao i Brazil ,Argentinu se mora respektirati. Hrvatsku čekaju još dvije tekme i borba za medalju odnosno pokal.To je SJAJNO. Ali ne respektirati Brazil ili Argentinu može samo nogometno naivan čovjek..Da dogodi se da si bolji.Sa Brazilo imamo sada 3 poraza, jedan nerješen i od jučer slatku pobjedu. Sa Francuskom 6 poraza, 3 nerješena i jednu pobjedu d sada. Dakle sa takvima se ne želiš "igrati" ako si pametan.Nadam se da će ući sa max. respektom prrma Argentini ,ne strahom jer se može pobijediti svatko.Ali objektivno Argentina je favorit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije