Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI OSJEĆAJ

VIDEO Marokanac na utakmici radio kao redar pa briznuo u plač nakon što su dobili Španjolsku

Marokanski redar zaplakao nakon pobjede
Foto: Reddit
1/4
08.12.2022.
u 11:14

Nije uspio suspregnuti emocije i prekrio lice kada je sve bilo gotovo. Maroko je iznad svih očekivanja prošao u četvrtfinale, gdje ih čeka reprezentacija Portugala.

Nakon što je Hrvatska u svom uvodnom nastupu na Svjetskom prvenstvu remizirala (0:0) s Marokom, dio javnosti kritizirao je vatrene. Smatrali su da afrička reprezentacija nije momčad protiv koje se možemo zadovoljiti bodom, ali Ziyech i društvo razuvjerili su ne samo hrvatske, već i navijače diljem svijeta.

>> U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

Naime, Marokanci su prvo skupinu prošli kao vodeći, da bi potom nakon izvođenja jedanaesteraca izbacili Španjolce i ušli u četvrtfinale natjecanja. Na susretu osmine finala imali su veliku podršku s tribina, navijači su bili glasni i tako u konačnici pomogli reprezentaciji da dođe do pobjede. A posebno je emotivno pobjedu proživio i jedan - redar.

Naime, u odlučujućim je trenucima, kao i tijekom cijelog susreta, bio okrenut prema publici, ali nakon trijumfalnog penala nije mogao ne okrenuti glavu prema igračima i potom briznuti u plač.

Maroko će u subotu u 16 sati igrati protiv Portugala

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije