Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI ŠUTER

VIDEO Karačić je spreman za Francusku: Briljantno asistirao u Ligi prvaka

SG Flensburg-Handewitt - KS Vive Kielce
Frank Molter/DPA/PIXSELL
12.02.2021.
u 10:24

Sjajna je to vijest za izbornika Horvata koji računa i na Karačića za mjesec dana na kvalifikacijskom turniru za OI u Tokiju. Naime, od 12. do 14. ožujka igrat ćemo u Francuskoj protiv domaćina, Portugala i Tunisa

Je li spreman? - Spreman je! Igor Karačić je briljirao na utakmici Kilcea i Meškova u Ligi prvaka u kojemu je upisao dvije sjajne asistecije. 

Iako je njegova momčad poražena 35:30, Karačić je obilježio susret i donio veliku radost navijačima. 

Krajem prvog poluvremena je u prodoru prema crti iza svojih leđa dodao pivotu Karaleku loptu za šut, a početkom drugog poluvremena je loptu dodao iza suparnikovih leđa isto svom pivotmenu. 

Sjajna je to vijest za izbornika Horvata koji računa i na Karačića za mjesec dana na kvalifikacijskom turniru za OI u Tokiju. Naime, od 12. do 14. ožujka igrat ćemo u Francuskoj protiv domaćina, Portugala i Tunisa.

Nažalost, s popisa je opet ispao Luka Stepančić koji je ozlijedio Ahilovu tetivu te ga neće više od mjesec dana biti na terenu, tik nakon što je zacijelio ozljedu stopala. Umjesto njega je pozvan Šime Ivić koji je ove sezoone u prosijeku u Bundesligi zabijao čak pet golova po susretu. Ivić igra za njemački Erlangen na poziciji desnog vanjskog.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
15:33 12.02.2021.

Svi su oni spremni u svojim klubovima gdje igraju za velike pare...... i Cindić i Karadžić i Duvnjak... reprezentacija im dođe kao relaksacija i odmor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije