Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO DANA

Jesu li dečki samo nesposobni ili vidimo očiti primjer namještanja?

Foto: Screenshot
15.05.2019.
u 08:29

Domaćini su se, zbog osvojena tri boda, popeli na 14. poziciju, onu koja jamči ostanak u prvoj ligi

Zanimljiv nam pogodak stiže iz marokanske prve lige, takozvane Botole Pro. Tamo su u utorak snage odmjerili Kawkab iz Marakeša i Youssoufia Berrechid, a domaća je momčad u konačnici slavila rezultatom 4:1.

Prvi pogodak za domaćina već je u četvrtoj minuti postigao Abdelilah Amimi, i to iz akcije koju su brojni korisnici Twittera proglasili beskrajno sumnjivom.

Naime, nakon što su gosti olako izgubili loptu u blizini vlastitog šesnaesterca, Amimi se prošetao sve do peterca i iskosa pogodio za vodstvo domaćina.

Ne bi opisana akcija bila toliko sumnjiva da gostujući branič nije plesao oko Amimija kao da su ga jučer prvi put pustili na travnjak iz sažaljenja, a u oko je upala i reakcija vratara čiji je pokušaj obrane ukazao na to da mu također nije bilo do titule igrača utakmice.

Kao što smo već istaknuli, domaćini su do kraja utrpali još tri komada, a gosti su se uključili u utakmicu tamo negdje u osamdesetoj minuti kada su zabili počasni pogodak.

Zanimljivo, Kawkab se zahvaljujući osvojena tri boda digao na 14. poziciju dva kola prije kraja, naravno, upravo onu koja mu jamči ostanak u Botoli, dok je Youssoufia ostala osma, točno na sredini ljestvice.

Za razliku od pojedinih korisnika društvenih mreža, nećemo ići baš tako daleko i proglašavati utakmicu namještenom, uostalom, za takve su teške optužbe potrebni daleko konkretniji dokazi, ali da je pogodak bio beskrajno bizaran, da ne upotrijebimo neku grublju riječ, bio je. 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
10:36 15.05.2019.

Hajduk ni ovdje ne bi bio prvi.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:48 15.05.2019.

Sada će Hajduk izdati priopćenje kako je za to kriv Mamić, te da uskoro vraćaju zvizdu na grb

DU
Deleted user
10:39 15.05.2019.

Brbić će se žaliti.Hajduk se zalaže za pošteniji nogomet u cijelom svijetu.Osim kaj se od Caktaševih 500000e oduzme 300000e za finu gospodu u odijelima.Finiji su i kulturniji od Mamića samo više uzimaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije