Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEČNI DERBI

VIDEO Hajdukovi igrači su nakon poraza od Dinama došli pred Torcidu, pogledajte reakciju

Neizostavna kulisa derbija - bakljada BBB-a i Torcide
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/83
10.07.2022.
u 07:45

U sportskoj atmosferi nastavilo se i nakon utakmice. Nakon dvoboja su igrači 'bijelih' otišli pred južnu tribinu, a navijači su ih dočekali skandiranjem 'Ja te volim, Hajduče'

Dinamo je boljim izvođenjem jedanaesteraca (4:1) svladao Hajduka na Maksimiru u sinoćnjoj utakmici Superkupa.

Hajduk je s tribina cijelo vrijeme glasno podržavalo 1858 navijača Hajduka koji su do Zagreba stigli ili 'Bilim vlakom', posebnom kompozicijom HŽ-a za ovu priliku. Dio navijača išao je autocestom uz pratnju velikog broja policajaca. Za razliku od derbija u svibnju jučerašnji je prošao bez većih incidenata.

U sportskoj atmosferi nastavilo se i nakon utakmice. Nakon dvoboja su igrači 'bijelih' otišli pred južnu tribinu, a navijači su ih dočekali skandiranjem 'Ja te volim, Hajduče', piše Dalmatinski portal.

Navijači su i tijekom utakmice, točnije u 75. minuti priredili i bakljadu, a na jedna od glavnih poruka na transparentima bila je: Sloboda navijačima

Ključne riječi

Komentara 14

ZA
!zagreb!
07:58 10.07.2022.

Morali doći kako bi narkomani, huligani i ostala ološ pokazala palac gore ili palac dolje. Mislim da su ti ugledni građani dali dozvolu da piju kavicu na Rivi.

GR
Grickalica
09:37 10.07.2022.

Prepoznajem Maksimirski stadion na fotografijama, znaci Dinamo bio domacin. 14 fotografija juzne tribine i jedna slucajna sjeverne. Bravo vecernji list, zagrebacki list. Ili je ovo slobodna dalmacija?

KL
Klavocin
10:17 10.07.2022.

Pa dosta sa tom torcidom, njihovom atmosferom, putovanjima, tučnjavama i drogom. Ko da su oni ikaka. Bitan faktor, grupa bezveznjaka i kmećavaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije