Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET MUNDIJALU

VIDEO FIFA objavila snimku finala SP iz Rusije, navijači im odgovorili: Ovoga puta Hrvatska je spremna

Moskva: Zajednička fotografija hrvatske reprezentacije i stručnog stožera
Foto: PIXSELL
1/6
20.11.2022.
u 14:34

Pred Vatrenima sada je Mundijal u Kataru na koji odlazi pomlađena momčad, ali jednako željna nadigrati generaciju iz Rusije.

Krovna svjetska nogometna organizacija FIFA na svojem je Twitteru objavila cijelu snimku finala Svjetskog prvenstva 2018. odnosno jedan od najgledanijih televizijskih događaja u povjiesti Hrvatske.

Riječ je naravno o susretu Hrvatske i Francuske na prepunom stadionu u Moskvi. Cijeli svijet tada se divio Vatrenima koji su ostvarili najveći uspjeh u povijesti osvojivši srebro na SP-u.

15.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., finale, Francuska - Hrvatska. Domagoj Vida, Luka Modric, Tin Jedvaj. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Snimka utakmice odmah je izazvala stotine komentara nogometnih fanova iz cijelog svijeta.

- Ovoga puta Hrvatska je spremna - komentirali su.

- Pitate sjećate li se finala, a sjećate li se vi kriminalnog suđenja?? - pitaju se neki. 

15.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., finale, Francuska - Hrvatska. Luka Modric osvojio je nagradu za najboljeg igraca Svjetskog prvenstva, a Kylian Mbappe, za najboljeg mladog igraca prvenstva. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

15.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., finale, Francuska - Hrvatska. "nPhoto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., finale, Francuska - Hrvatska. Kolinda Grabar-Kitarovic, Ivan Rakitic, Danijel Subasic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Podsjetimo, Hrvatska je u finalu 15. srpnja poražena 4-2, no kapetan Modrić na kraju prvenstva ponio je titulu najboljeg igrača.

15.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., finale, Francuska - Hrvatska. Kolinda Grabar-Kitarovic, Emmanuel Macron. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Osim što je tih dana Hrvatska disala kao jedno, u punom smislu riječi, naša je zemlja dospjela i na naslovice svih svjetskih medija, a posebno upečatljiva slika ostala je s dodjele medalja na kojoj je uz ruskog predsjednika Vladimira Putina, francuskog Emmanuela Macrona, bila i danas bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja je prvenstvo pratila u dresu i svojim odabirom, ali i strastvenim navijanjem privukla pažnju svjetske javnosti. 

Pred Vatrenima sada je Mundijal u Kataru na koji odlazi pomlađena momčad, ali jednako željna nadigrati generaciju iz Rusije.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Dok u Hrvatskoj pada snijeg, Vatreni treniraju na velikim vrućinama, ali u dobrom raspoloženju

DDDD

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije