Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNE SITUACIJE

VIDEO Evo zašto Jović opravdano nije dosudio 11-erac za Hajduk, ali i opravdano poništio gol Livaje

Hajduk Varaždin
Foto: Screenshot
1/26
24.02.2024.
u 18:31

Prije igranja rukom Pukštas je laktom odgurnuo igrača Varaždina Lusavca, a kod pogotka Livaje Uremović je bio u čistom zaleđu zbog noge koja je bila ispred zadnjeg igrača Varaždina

Za igrače i navijača dogodile su se dvije sporne situacije na utakmici s Varaždinom. Prva je kada su igrači Hajduka tražili jedanaesterac u 61. minuti, nakon igranja rukom braniča Varaždina, a druga "sporna" situacija dogodila se kada je poništen pogodak Livaje u 78. minuti. No, u obje situacije reakcija suca Frana Jovića i njegovih pomoćnika bila je odlična i ispravna, iako teška.

Kod igranja rukom u 61. minuti nije dosuđen jedanaesterac za Hajduk zato što je Pukštas u tom duelu laktom gurnuo Lusavca, koji je onda nekontrolirano rukom udario loptu. Sporna situacija može se vidjeti u videu tportala, u sažetku utakmice (5:03).

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Hajduk Varaždin
1/26

Dok je ta odluka bila puno teža za suce, kod poništenog pogotka Livaje nema baš nikakvog spora, jer više nego očito je da je Uremović prije asistencije najboljem igraču Hajduka bi u zaleđu.

VEZANI ČLANCI:

Naime, njegova noga je bila barem desetak centimetara ispred zadnjeg čovjeka Varaždinove obrane. Tu situacija je nakon 6:29 minuta videa. Kako god, trener Karoglan za prosipanje bodova neće moći kriviti suce, već jedino sebe i svoje igrače.

VIDEO Hajduk slavi 113. rođendan: Klub 'bilih' skoro je nosio drugačije ime

Ključne riječi

Komentara 9

DE
Dex
20:26 24.02.2024.

a i lopte nis u bile napumpane ......

MA
Matija100
01:08 25.02.2024.

Nitko ne spominje najbitnije. Sudac je prestrogo dodijelio 2 žuta, odnosno crveni i pomogao Hajduku. Da je obrnuto, hajdukovci bi opet prijetili istupanjem iz lige.

DU
Deleted user
22:43 24.02.2024.

Lopta nije napumpana hajduku, kako mogu igrat, urota je to, ponisti prvenstvo i proglasi hajduka prvakom, odma ako ne i jucer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije