Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI ODUŠEVLJENI

VIDEO Cro Cop je i u 50. godini života prava 'zvijer', pogledajte što radi u dvorani

Vaganje boraca uoči borilačkog spektakla KSW 51 u Areni Zagreb
Igor Kralj/PIXSELL
09.11.2023.
u 10:39

Objava je pokrenula lavinu komentara oduševljenih pratitelja Filipovića, koji su se nostalgično prisjećali nekih od najboljih trenutaka u njegovoj karijeri. Osim navijača, objavu su komentirali i aktivni hrvatski MMA borci poput Roberta Soldića i Ante Delije

Najpoznatiji hrvatski MMA borac u povijesti Mirko 'Cro Cop' Filipović već je neko vrijeme u borilačkoj mirovini, ali novom objavom na društvenim mrežama je oduševio pratitelje i navijače. 

Na svojem Instagram profilu Cro Cop je objavio video sparinga hrvanja iz dvorane, na kojem je vidljivo da i u 50. godini života s lakoćom podiže svojeg sparing partnera te da je u vrhunskoj formi.

Ta objava je pokrenula lavinu komentara oduševljenih pratitelja Filipovića, koji su se nostalgično prisjećali nekih od najboljih trenutaka u njegovoj karijeri. Osim navijača, objavu su komentirali i aktivni hrvatski MMA borci poput Roberta Soldića i Ante Delije.

U video je Filipović umetnuo i pjesmu Duran Durana, Wild Boys koja je tijekom karijere bila njegova pjesma ulaska u ringove i kaveze diljem svijeta.

Podsjetimo, Filipović je otišao u borilačku mirovinu u ožujku 2019. godine nakon što je doživio moždani udar. Dva tjedna prije toga je odradio svoju posljednju borbu karijere kad je na Bellator 216 priredbi jednoglasnom odlukom svladao Roya Nelsona. 

Tijekom svoje legendarne karijere Mirko se borio 52 puta, od čega je ostvario 38 pobjeda, 11 poraza, dvije borbe s neodlučenim ishodom te jedan 'no-contest'.

 

 

Komentara 3

WA
wannabenovinari
11:46 09.11.2023.

So g...

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
12:11 09.11.2023.

Osoba koja je jednom uzimala doping, a Mriko jest i to hormon rasta, uvijek će uzimat doping. Sad mu to nitko ne kontrolira, a u teretanama cirkulira svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije