Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO ZABRANU

MMA borac htio u Beogradu ući uz Thompsonovu pjesmu u ring, ali mu organizatori nisu dozvolili

Foto: FNC 13 screenshot
1/8
04.11.2023.
u 14:32

Croata je poznat da u ring ulazi uz pjesmu našeg pjevača Marka Perkovića Thompsona, a sada je priznao da je htio napraviti i u Beogradu, no nisu mu dozvolili.

Veliki događaj FNC 13 je na programu ovog vikenda u Beogradu, a oči svih ljubitelja borilačkog sporta će biti uprte u borbi Vase Bakočevića i Francisca Barrije - Croate. Kao jedna od nekoliko najava ovog događaja, snimljen je i tzv. Face off s ova dva borca.

Croata je poznat da u ring ulazi uz pjesmu našeg pjevača Marka Perkovića Thompsona, a sada je priznao da je htio napraviti i u Beogradu, no nisu mu dozvolili.

VEZANI ČLANCI:

- Promijenio si pjesmu za ulazak. Zašto? - upitao je Bakočević protivnika koji mu je odgovorio da mu organizatori nisu dozvolili.

- Htio sam, ali sam onda shvatio da u Beogradu to ne smijem - dodao je Barrio nakon čega ga je Crnogorac isprozivao.

Inače, spomenuti događaj se održava večeras s početkom od 20 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Komentara 7

PE
Pentagon
14:56 04.11.2023.

A što očekivati od države koja slavi čiča dražu. Zato treba zabraniti sve cajke u HR.

PA
Pahor
00:09 05.11.2023.

Vaso ispao veća kanta nego što je klaun, a klaun je veliki. Nesportski udarci, ugrizi, psovanje, ništa nije pomoglo, kanta ostaje kanta i tapkaroš

DU
Deleted user
07:47 07.11.2023.

Neka samo poslusaju pjesmu na koju izlazi, tj. Dolazak Hrvata pa neka cuju kako se izvode domoljubne pjesme. Boli ih to vise od poraza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije