Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAS U ZADNJI ČAS

Miočića prozvao Ngannou! Stipi bi on mogao biti najbolja i posljednja prilika

Stipe Miočić
Foto: Reuters
1/3
31.10.2023.
u 08:39

Francis Ngannou je u deset rundi protiv Tysona Furyja iz MMA zvijezde izrastao u legendu borilačkih sportova. Međutim, legenda je to koja još itekako može graditi svoje borilačko nasljeđe. Mnogi ga žele vidjeti protiv Deontaya Wildera, Anthonyja Joshue i Jon Jonesa, a sada je sam dodao novu opciju - dovršetak trilogije s Stipom Miočićem

Nedavno je otkazan meč između Jona Jonesa i Stipe Miočića. Trebao je to biti jedan od najvećih u povijesti UFC-a, kako po gledanosti, tako i po značaju. Jon Jones, jedan od kandidata kad god je riječ o najboljem MMA borcu svih vremena, ozlijedio se na treningu i ne može biti spreman za borbu. Sve je potvrdio i Dana White.

U možda još i goroj situaciji je 41-godišnji, Stipe Miočić. Ovo je trebao biti pokušaj velikog povratka i vjerojatno posljednjeg buđenja starog plamena za najuspješnijeg teškaša u povijesti promocije. Obožavatelji sporta zabrinuti su da bi mogli ostati bez prilike da ponovo vide Miočića u ringu, a svjestan je toga i sam borac. Ipak, u igru uskače novo-staro lice.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Stipe Miočić
1/16

Francis Ngannou je ovoga vikenda zacementirao svoju poziciju u povijesti borilačkih sportova kada je u trećoj rundi boksačkom meča srušio megazvijezdu Tysona Furyja. Aktualni prvak WBC-a pojas je zadržao podijeljenom sudačkom odlukom s minimalnom prednosti. Sa zaradom od barem 10 milijuna dolara u džepu, Kamerunac koji je šokirao svijet sada bira svoje protivnike.

VEZANI ČLANCI:

Mnogi su se nadali da bi na red mogao doći Jon Jones, a obzirom da je on sada ozlijeđen, druga opcija za veliku borbu je dovršetak trilogije Ngannou - Miočić. "Prozivao sam Jonesa, ali mogu uzeti Stipu dok se on ne vrati", napisao je Ngannou na Twitteru. Ovakav spoj je još izgledniji obzirom da je Ngannou pod ugovorom za PFL. U slučaju da Ngannou pobijedi Jonesa, UFC bi imao prvaka koji nije u njihovoj organizaciji. Miočić s druge ne drži pojas i za UFC te opasnosti nema.

Američka MMA organizacija Kamerunca je pustila da ode zbog neslaganja o uvjetima i zaradama od borbi. Sada se vjerojatno lupaju po glavi, a vjerojatno i smišljaju što im je napraviti da bi uskočili na vlak dok još vozi. Osim spomenutih vrata u MMA, Ngannou su se iznenada širom otvorila boksačka vrata. Obožavatelji sporta žele vidjeti borbu njega i Anthonyja Joshue ili Deontaya Wildera. Kojim će putem krenuti Kamerunac tek treba vidjeti, no mogao bi usput spasiti Miočića.

VIDEO Zbog Hrvatske odbila silne milijune, a danas se ustaje u 4 ujutro da preživi...

Komentara 1

KU
kublajkhan
10:13 31.10.2023.

Hrgoviću, evo ti prilika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije