Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI PRIZORI

VIDEO Bjelica poludio i u glavu udario Bayernovu zvijezdu! Crveni karton mu je najmanji problem

Bundesliga - Bayern Munich v 1. FC Union Berlin
Foto: Angelika Warmuth/REUTERS
1/6
24.01.2024.
u 22:27

Union Berlin još se uvijek nije izvukao sa dna ljestvice, a sada bi mogli doći u još veće probleme. Hrvatski trener Nenad Bjelica je zbog incidenta na utakmici isključen, ali samo je pitanje koliko će teška biti kazna koja mu slijedi

Bayern i Union Berlin igraju utakmicu 13. kola njemačke Bundeslige. Prošlogodišnje iznenađenje njemačkog nogometa, berlinska momčad poprilično teško živi ove sezone. Nakon loših rezultata na domaćim terenima i u Europi doveli su hrvatskog trenera Nenada Bjelicu.

Ipak, teško se uspijevaju pomaknuti s dna ljestvice i trenutno su tek za jedno mjesto udaljeni od zone ispadanja. Bjelica, koji je proživio poprilično težak period u turskom Trabzonsporu, sada se ponovo mora žestoko boriti. 

VEZANI ČLANCI;

Možda upravo to stoji iza incidenta u večerašnjoj utakmici. Naime, izgubio je kontrolu i u glavu udario zvijezdu bavarske momčadi Leroya Sanea. Tako je hrvatski trener zaradio crveni karton, a samo je pitanje koliko će teška biti kazna koja mu slijedi. Snimku incidenta možete pogledati OVDJE.

VIDEO Dinamo doživio katastrofu: Duje Čop hat-trickom uništio hrvatskog prvaka! (0:3)

Komentara 16

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
00:11 25.01.2024.

Udario? Ma nemojte. Stavio mu je ruku na obraz i odgurnuo ga. Vi ste željni skandala. Da ga je bar udario. Zaslužio je.

DU
dugiarap
22:49 24.01.2024.

Crnjo je zaslužio pravu šamarčinu, ulazi u prostor trenera, odguruje ga a čovjek mu tata može biti, primitivni balavac bez respekta za protivnika, starijeg od sebe itd. Taj divljak je neodgojen i isprovocirao je ovakvu reakciju svojim ponasanjem, no i Neno je malo pretjerao ali njega razumijem, isprovociran je

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:38 24.01.2024.

Muško mora reagirati kada se netko unosi u lice ili odguruje. Mora se znati da se drugom muškarcu poštuje njegov prostor ili se prihvaća da će te isti opaliti izravno u glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije