Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON VIŠE OD 15 GOD.

Šok za Bayern, ovo mu se nije dogodilo od rujna 2008. godine

Bundesliga - Borussia Dortmund v Bayern Munich
Wolfgang Rattay/REUTERS
21.01.2024.
u 17:44

Bayern je tijekom utakmice imao 65 posto posjeda lopte, uputio je 21 udarac od čega šest u suparnički okvir, imao je i 10 kornera, ali nije uspio svladati Michaela Zetterera.

U susretu 18. kola njemačkog nogometnog prvenstva Werder je u Munchenu pobijedio Bayern sa 1-0 pobijedivši Bavarce prvi put nakon više od 15 godina. Pogodak odluke zabio je Mitchell Weiser u 59. minuti.

Prvi put nakon rujna 2008. Werder je slavio protiv Bayerna. Bio je to ujedno i prvi Bayernov poraz u zadnja 33 međusobna susreta.

Bayern je tijekom utakmice imao 65 posto posjeda lopte, uputio je 21 udarac od čega šest u suparnički okvir, imao je i 10 kornera, ali nije uspio svladati Michaela Zetterera.

Najbliže golu Bayern je bio u 87. minuti, no Mathys Tel je pogodio stativu.

Lovro Zvonarek nije nastupio za domaći sastav, baš kao niti ozlijeđeni Gabriel Marušić.

Bayern sada ima sedam bodova manje od vodećeg Bayer Leverkusena, koji ima i utakmicu više. Werder je na 12. mjestu sa 20 bodova.

Standings provided by Sofascore
 
Ključne riječi

Komentara 3

LE
lector2corrector
19:30 21.01.2024.

moglo se barem copy pejstati ime kluba iz München-a...

NE
Neretva93
18:56 21.01.2024.

Ja samo znam od kada su kladionice u igri da je sve moguće,one ne smiju izgubit.Ukinite to bit će društvo zdravije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije