Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI NASLOV

VIDEO Alen Babić vraća se u ring: Ponovo to osjećam...

Alen Babić
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/5
02.02.2022.
u 10:33

Babić ne skriva želju za borbom u kojoj bi napao WBC-ov pojas u bridger kategoriji, a koji je trenutačno u vlasništvu Kolumbijca Oscara Rivasa.

Alen Babić je krajem prošle godine, nakon četiri uvjerljive pobjede protiv Chambersa, Bennetta, Moline i Spilmonta najavio napad na WBC-ov pojas u bridger kategoriji, piše Croring.

Savage je u prosincu svladao Davida Spilmonta i tako stigao do desetog trijumfa u karijeri.

No izgleda kako je naporna sezona ostavila traga kod Babića što se moglo primijetiti u borbi protiv Francuza.

Alen nije bio toliko uvjerljiv kao u ranijim mečevima, a čak je imao probleme u drugoj rundi.

Kako je borba odmicala Savage je preuzimao kontrolu i u šestoj rundi nokautom završio posao.

Bio mu je to deseta pobjeda nokautom u karijeri!

Dokazao sam se, htio sam 10-0, to sam i dobio. Sada želim titule u bridgeru i cruiseru. Zabavio sam se, ali sada kreće ozbiljni dio’, napisao je tada hrvatski boksač na Instagramu.

Babić ne skriva želju za borbom u kojoj bi napao WBC-ov pojas u bridger kategoriji, a koji je trenutačno u vlasništvu Kolumbijca Oscara Rivasa.

Hrvatski boksač se nakon iscrpljujuće prošle godine dobro odmorio, te je ponovno krenuo s ozbiljnim pripremama. Najavio je kako bi se uskoro trebao vratiti u ring.

Alen je u posljednjoj objavi na Instagramu objavio video s treninga, te poručio kako je spreman krenuti po 11 pobjedu: ‘Ponovno to osjećam…’!

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zlatan.balkanac
04:43 03.02.2022.

To samo napred

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije