Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠETAO NA STADION

VIDEO AEK predstavio Roberta Ljubičića. Transfer koji je ogorčio navijače privodi se kraju

AEK predstavio Ljubičića
Foto: AEKFC.gr
1/2
31.01.2024.
u 23:00

Njegov boravak na Maksimiru obilježen je igranjem na neprirodnoj poziciji lijevog beka. Preferirani smještaj u veznom redu nije mogao izboriti zbog velike gužve koja tamo vlada

Robert Ljubičić (24) je i službeno predstavljen kao novi igrač AEK-a. Grčki prvak je obavio video uradak koji prikazuje bivšeg igrača Dinama kako ulazi na stadion i oblači žuto-crni dres kluba iz Atene. "Jeste li spremni za Roberta", pitaju u opisu objave.

Dinamo je nakon pregovora i odbijene ponude od tri milijuna eura odlučio pristati na transfer vrijedan 3,5 milijuna eura odštete i eventualnih pola milijuna u bonusima. Ljubičić je u Zagreb stigao 2022. iz bečkog Rapida za tri milijuna eura.

@aekfc Are you ready for Robert ?⚫️🟡 #aekfc #aekfcseason2023_2024 #wintertransfers #Ljubicic_23 ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Za Dinamo je upisao 78 nastupa tijekom kojih je postigao šest pogodaka i devet asistencija. Njegov boravak na Maksimiru obilježen je igranjem na neprirodnoj poziciji lijevog beka. Preferirani smještaj u veznom redu nije mogao izboriti zbog velike gužve koja tamo vlada.

Navijači Dinama su ogorčeni ovakvim ishodom. Odnosi dvaju klubova obilježeni su nasilnim sukobima u Ateni uoči kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka tijekom kojih je jedan od grčkih sudionika izgubio život, a brojni Hrvati zadržani su u grčkim zatvorima. AEK je uz to od Uefe tražio izbacivanje Dinama iz svih europskih natjecanja.

VEZANI ČLANCI:

"Dragi Ljubo, od srca ti hvala i sretno! Robert Ljubičić završio je svoju epizodu u Dinamu i karijeru će nastaviti u grčkom AEK-u. Iz Maksimira odlazi s tri osvojena trofeja od čega je jedan naslov prvaka i dva Superkupa. Ljubo, tvoj GNK Dinamo želi ti puno sreće u nastavku tvog nogometnog i životnog puta", stoji u objavi kojom se Dinamo oprostio od Ljubičića.

VIDEO Poljud u deliriju: 30 tisuća ljudi zapjevalo je Dalmaciju

Komentara 1

Avatar bender
bender
12:15 01.02.2024.

Pa baš i nije u nekoj fizičkoj formi ako smijem primijetiti. Znači da dinamo ima neke vege trenere i zato skapavaju na terenu nakon 60 min. čak i i u hnl je pola momčadi fizički jača od njih. Vraćaj sve old school trenere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije