Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE NA MAKSIMIRU

Dinamo dovodi novog braniča! Željeli su ga u Bundesligi, ali tada su uskočili plavi

Ligue 1 - RC Lens v Metz
Foto: PASCAL ROSSIGNOL/REUTERS
31.01.2024.
u 19:21

Koffi Kouao je do sada u karijeri igrao za portugalsku Vizelu i francuski Metz. Ove je sezone u francuskom prvenstvu nastupio deset puta

Dinamo je dogovorio dolazak 25-godišnjeg braniča Koffija Kouaoa na Maksimir za milijun eura, doznaje Večernji list. Igrač podrijetlom iz Obale Bjelokosti u Zagreb stiže iz francuskog Metza. 

Bit će to najveći Dinamov transfer ove zime. U francuski klub je stigao 2022. iz portugalske Vizele. Ove sezone je u francuskom prvenstvu odigrao deset utakmica.

VEZANI ČLANCI.

Metz je oko transfera svog obrambenog igrača pregovarao i s njemačkim velikanom Schalkeom u kojem je već prošao prvi dio liječničkog pregleda. Međutim, bundesligaš ga je namjeravao dovesti tek na posudbu dok je Dinamo ponudio otkup njegovog ugovora.

VIDEO Ivan Rakitić je pronašao novi klub: Odlazi nezadovoljan statusom u Sevilli gdje je postao legenda

Ključne riječi

Komentara 13

EJ
ejStef
20:33 31.01.2024.

2 milijuna? Stvarno? I to za igrača iz 2. francuske lige koji nije niti blizu svoje reprezentacije (onaj iz Hajduka je s repkom na turniru, a nije nešto). Nakon Bernauera za preko milijun € koji može igrati samo protiv Rudeša, dobili smo još jednog za duplo više, koji će moći nastupiti možda i protiv Varaždina i Istre... A Ljubičića prodali za 3,5 mil... Da li postoji neka skautska služba u tom Dinamu? Netko tko zna procijeniti igrača, netko tko zna povoljno kupiti, netko tko zna skupo prodati? Sve to je potjerano, nestalo preko noći... OK, treba čovjeku dati priliku, no kako ovi sada rade, za očekivati je još jedan teški promašaj. S novom upravom Dinamo i zimskim "pojačanjima" DInamo je kanta za napucavanje Lokomotivi i jedva je prošao Istru, gdje je zatvorio utakmicu nakon slučajnih 1:0... Navijači s punim pravom očekuju negativne rekorde već protiv Betisa...

DU
Deleted user
21:17 31.01.2024.

Raspad sistema. Na žalost.

VA
varto
19:46 31.01.2024.

Hehehe dobra vam je ovo mašinerija...htio ga je Bayeen ali ne...on je htio u blato maksimira Gdje se jwdna tribina ruši zbof potresa a druge tri rade smanjenim kapacictetom.Gdje je prosjek 3000 po utakmici. I gdje se ne zna ko pije a ko plaća al alfa i omega je u izbjeglištvu.Jep,vjerujemo u ovo hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije