Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI POLUFINALA

Veznjak Cityja: Da Real nije imao Modrića, Kroosa, Benzemu.... Ne bi ništa osvojio

Bernardo Silva
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
08.05.2023.
u 13:48

Zvijezda Cityja izjavila je da on i njegovi suigrači poštuju madridskog velikana, ali ih se ne boje. Kako kaže, ne radi se o imenu kluba s kojim će odigrati dvije utakmice koje će jedan klub odvesti u finale, već o igračima na terenu

Prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka odigrat će Real Madrid i Manchester City u utorak s početkom u 21 sat. Real će na svojem terenu ugostiti ovosezonske favorite, a uzvrat se igra osam dana kasnije u Manchesteru. Okršaj dva velikana najavio je Bernardo Silva.

Zvijezda Cityja izjavila je da on i njegovi suigrači poštuju madridskog velikana, ali ih se ne boje. Kako kaže, ne radi se o imenu kluba s kojim će odigrati dvije utakmice koje će jedan klub odvesti u finale, već o igračima na terenu što po njemu nije razloga za paniku u Manchesteru.

"Uopće ih se ne bojimo. Bismo li trebali? Ne igra grb s dresa, nikad se ne radi o grbu. Radi se o igračima koji su na terenu. Da Madrid nije imao Luku Modrića, Tonija Kroosa, Viniciusa, Karima Benzemu, mogao bih ih sve nabrojati, ne bi ništa osvojio. Sam dres ne može do pobjede. Bili bismo glupi da ne poštujemo Real, ali imamo svoj cilj", rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije