Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Ferrarija?

Vettel to ne bi mogao podnijeti, već je odabrao novu momčad

Sebastian Vettel
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
14.12.2019.
u 10:02

Ferrari još nije Vettelu ponudio novi ugovor, jer u momčad nisu zadovoljni prošlom sezonom

Bivši četverostruki prvak u formuli 1 Sebastian Vettel sljedeće bi sezone mogao završiti svoju epizodu u Ferrariju.

Naime, sve su glasnija šaputanja da će 2021. aktualni svjetski prvak Lewis Hamilton stići u tim 'propetog konjića' što se Vettelu, naravno, ne sviđa.

>> Radovi napreduju! Uređuje se najzahtjevnija europska staza formule 1

Sebastian Vettel
1/8

Španjolska Marca piše kako je 32-godišnji Nijemac već izabrao novu momčad.

Navodno je Vettel već razgovarao s  McLarenovim sportskim direktorom Andreasom Seidlom. Njih dvojica su zajedno surađivala u Sauberu.

Ferrari još nije Vettelu ponudio novi ugovor, jer u momčad nisu zadovoljni prošlom sezonom. Njemački pilot je završio na petom mjestu što je njegov najslabiji plasmana od 2014. godine.

>> Pogledajte priču o legendi formule 1 Nikiju Laudi

Komentara 2

KE
kentie
19:56 14.01.2020.

Taj rezervni vozač zvao se Karl Wedlinger...

KE
kentie
06:57 26.12.2019.

Pa ovako: u ferrariju uvijek i samo uvijek angažiraju pobjednike.....Vettel bi lako mogao završiti u mercedesu-AMG kad Hamilton ode...i to kad stigne i prestigne Schumija po broju GP pobjeda i izjednači se po broju titula...u ovom trenutku, to mu je životna prilika i misija...kad to postigne, gledat će da se proda za dobre pare ferrariju...Vettel bi se vratio u staro jato iz kojeg je odletio i odlepršao u torro rosso, a onda u red bull i osvojio 4 titule svjetskog prvaka...ta priča s Vettelom jako podsjeća na Schumija i plan mercedesa da krene u F1 već 1992...pa se formirala ekipa u sastavu, Schumi, Frentzen i W....kao probni vozač svi potekli iz mercedesove akademije pilota za formulu 1. Med toa, mercedes se bez ikakvog vidljivog razloga naglo povukao iz F1 i Schumija i Frentzena ostavio "izuvene" u zraku. Schumija i Frentzena (mislim nisam siguran) pokupio je u svoju ekipu Eddie Jordan za početak..ostalo je sve povijest, vijest, pripovijest i blagovijest....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije