Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Ventspils sve bliže Hajduku, Osijek protiv CSKA

Dinamo - Hajduk
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
11.07.2019.
u 22:37

Gosti, za koje je cijeli susret igrao bivši napadač Hajduka i Slaven Belupa Tomislav Bušić, imali su nekoliko odličnih prilika, ali je domaći vratar Konstantin Kahnovski bio sjajan.

Nogometaši latvijskog Ventspilsa pobijedili su albansku Teutu sa 3-0 u prvom susretu prvog pretkola Europske lige i korak su do plasmana u iduću rundu natjecanja gdje će ih po svemu sudeći čekati Hajduk.

Golove za latvijski sastav zabili su Mihajlo Sergijčuk u petoj minuti, Daniils Ulimbaševs u 78. minuti, te Nigerijac Aiyegun Tosin dvije minute prije kraja susreta.

Gosti, za koje je cijeli susret igrao bivši napadač Hajduka i Slaven Belupa Tomislav Bušić, imali su nekoliko odličnih prilika, ali je domaći vratar Konstantin Kahnovski bio sjajan.

Uzvratni susret je 18. srpnja u albanskom gradu Drač.

Ukoliko Ventspils izbori 2. pretkolo po svemu sudeći igrat će protiv Hajduka koji je u prvom susretu na gostovanju pobijedio maltešku Gziru United sa 2-0 i mirno čeka uzvrat na Poljudu 18. srpnja.

Nakon prve utakmice 1. pretkola sasvim je jasno i tko će igrati protiv Osijeka u drugom kvalifikacijskom krugu ovoga natjecanja. To će gotovo sigurno biti sofijski CSKA koji je u još u utorak pobijedio OFK Titograd sa 4-0. Strijelci su bili Evandro da Silva (40), Tiago Rodrigues (53), Geferson (55) i Kristiyan Malinov (72).

Gosti iz Crne Gore jednostavno nisu mogli parirati puno boljem i kvalitetnijem suparniku u čijoj su početnoj jedanaestorici bila samo dva bugarska nogometaša dok su svi ostali stranci. Uzvrat je za sedam dana u Podgorici.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojnik
23:30 11.07.2019.

Ventspils ima vjerojatno vise navijaca u HR nego u Latviji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije