Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEDRAN ĆORLUKA:

Navijači su protiv Šukera i Čačića? Pa neka nas onda ne gledaju

Vedran Ćorluka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.03.2016.
u 21:31

'Uživaj ili nemoj uživati... Nema smisla siliti narod da nekoga voli.'

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se uoči prijateljskih susreta s Izraelom i Mađarskom 23. i 26. ožujka, pripremnih za Europsko prvenstvo ovog lipnja u Francuskoj.

- Trebamo smiriti očekivanja, prije svakog natjecanja najavljujemo velike stvari, pa izletimo u skupini - rekao je Vedran Ćorluka po dolasku u Zagreb za Goal.com.

Reprezentativni branič je prokomentirao i odnos navijača prema reprezentaciji. Brojni su navijači protiv poteza predsjednika Saveza Davora Šukera, ali i novog izbornika Ante Čačića.

- Navijači? Ha, ako se netko ne slaže s nečim, uvijek ima opcija - gledaj ili nemoj gledati, uživaj ili nemoj uživati... Nema smisla siliti narod da nekoga voli - kazao je Ćorluka poprilično iskreno.

Novost u A reprezentaciji je Alen Halilović koji zbog kartona ne može igrati utakmicu U-21 reprezentacije protiv Španjolske. Izbornik Čačić je odlučio da ga ima na raspolaganju za obje utakmice.

- Imam veliku minutažu, protiv najvećih momčadi. Uvijek govorim da je španjolska liga najjača - kratko je prokomentirao Alen Halilović.

>> Čačić ne računa na klasične ljevake Pranjića i Strinića pa će mijenjati sustav igre

Komentara 91

DU
Deleted user
21:56 21.03.2016.

Ma boli me kifla za Šukera. Volim te Hrvatska. Bravo Čarli. Treba ovim svastičarima jednom zauvijek reći zbogom.

PA
pappmisi
22:37 21.03.2016.

Corluka je potpuno u pravu. Neprijateljima Hrvatske da bi slabili jedinstvi Nacije, nadju nesto sto Ne Valja po Njima, tako Manjina pokusava vladati Vecinom

ZD
Zdravkecmali
21:39 21.03.2016.

Tako je. Da te bar poslušaju pa se riješimo " pravih navijača". Gamad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije