Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINACIJA U BEOGRADU

Vaterpolo: Težak poraz Mladosti protiv Novog Beograda, ostali na -17

Zagreb: Utakmica za treće mjesto prvenstva Hrvatske, HAVK Mladost - VK Solaris
Luka Stanzl/PIXSELL
08.10.2022.
u 23:32

Najefikasniji u pobjedničkoj momčadi bio je Radomir Drašović s pet golova, dok je kod Mladosti četiri gola zabio David Mijić.

Vaterpolisti Novog Beograda uvjerljivo su momčad Mladosti iz Zagreba s 24-7 u utakmici 2. kola prvog turnira Jadranske lige koji se igra u Beogradu.

Najefikasniji u pobjedničkoj momčadi bio je Radomir Drašović s pet golova, dok je kod Mladosti četiri gola zabio David Mijić.

U prvom kolu Mladost je nadigrala Šabac s 14-9.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:10 09.10.2022.

Poraz 7:24 ? -17 zgoditaka? Igraju li to vaterpolisti ili nova uprava koja se već "pokazala" promjenom boje, grba i loga kluba ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije