Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI KOLA

Vaterpolisti Juga slavili kod Mladosti u Zagrebu

Mladost i Jug u drugoj utakmici polufinala doigravanja Prvenstva Hrvatske
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
04.11.2022.
u 23:25

Konstantinos Kakaris postigao je tri gola za Jug, dok su Tin Fabris i Valiko Dadvani bili dvostruki strijelci za Mladost. Oba sastava sada imaju po devet bodova,

U derbiju 4. kola prvenstva Hrvatske za vaterpoliste Jug AO je kao gost na bazenu uz Savu svladao domaću Mladost sa 14-8 (3-1, 4-3, 3-2, 4-2).

Konstantinos Kakaris postigao je tri gola za Jug, po dva su dodali Franko Lazić, Filip Kržić i Marko Žuvela, dok su Tin Fabris i Valiko Dadvani bili dvostruki strijelci za Mladost.

Oba sastava sada imaju po devet bodova, ali Jug AO je odigrao susret manje. Devet bodova imaju još Jadran iz Splita te Primorje EB.

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije