Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao iz Splita

Van der Sar objavio: 'Još uvijek sam u bolnici. Nadam se da ću sljedeći tjedan moći kući'

FILE PHOTO: Manchester United Legends v Real Madrid Legends
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/6
18.07.2023.
u 19:59

Edwin van der Sar završio je na odjelu intenzivne njege Klinike za neurologiju KBC-a Split. Tamo mu je dijagnosticirano krvarenje u mozgu. U Hrvatskoj je bio na godišnjem odmoru, a s Hvara je prevezen helikopterom

Legendarni vratar Nizozemske reprezentacije, Ajaxa i Manchester Uniteda, Edwin van der Sar, javio se iz bolnice u Nizozemskoj. Tamo je prebačen nakon što je nekoliko dana proveo na odjelu intenzivne njege Klinike za neurologiju KBC-a Split. U Split je pak prevezen helikopterom s Hvara gdje je bio na godišnjem odmoru s obitelji. 

"Prije svega, htio bih zahvaliti svima koji su mi poslali poruke podrške. Sretan sam što mogu s vama podijeliti da nisam više na odjelu intenzivne njege. No, još uvijek sam u bolnici. Nadam se da ću sljedeći tjedan moći kući i tako napraviti novi korak ka ozdravljenju", objavio je Van der Sar na društvenim mrežama.

GALERIJA Hrvatska vaterpolo reprezentacija slavila u prvoj utakmici svjetskog prvenstva

FILE PHOTO: Manchester United Legends v Real Madrid Legends
1/5

Nakon što je 2011. godine završio igračku karijeru i oprostio se od Old Trafforda, radio je kao direktor Ajaxa u rodnoj Nizozemskoj. Za vrijeme njegovog angažmana u klubu, postigli su velike uspjehe među koje se ubrajaju i četiri naslova prvaka Nizozemske te plasman u polufinale Lige prvaka.

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je završio u splitskoj bolnici i dijagnosticirano mu je krvarenje u mozgu, Ajax, Manchester United i Fulham poželjeli su mu brz oporavak.

VIDEO Srbi pronašli krivca za Đokovićev poraz u slavnoj tenisačici: 'Bio je to ključ pobjede'

Komentara 2

Avatar šalajko
šalajko
00:26 19.07.2023.

tko će odgovarati od medicinara što se cjepio?

GR
Greben
20:38 18.07.2023.

Van der Sar, uz brz i uspjesan oporavak zelim vam sve najbolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije