Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje na intenzivnoj

Van der Sarov agent: 'Stabilno je, ali situacija nije bezazlena. Krvarenje u mozgu je zabrinjavajuće'

AFC AJAX TRAINING SESSION. UEFA EUROPA LEAGUE.
Foto: nph/NORDPHOTO
1/5
11.07.2023.
u 19:36

Agent bivšeg direktora Ajaxa Edwina van der Sara, potvrdio je navode iz kluba. Rob Jansen kaže kako je u stabilnom stanju, no da mora još neko vrijeme ostati pod nadzorom liječnika obzirom na težinu i moguće implikacije dijagnoze

Legendarni vratar Ajaxa, Manchester United i nizozemske reprezentacije, Edwin van der Sar prije nekoliko je dana prevezen u splitski KBC zbog krvarenja u mozgu. Helikopterom je u pratnji supruge prevezen s Hvara, gdje je bio na godišnjem odmoru, u Split te smješten na odjel intenzivne njege Klinike za neurologiju.

Iz Ajaxa potvrdili su kako je njihov bivši direktor stabilno, no i dalje ostaje na promatranju. Van der Sarov agent Rob Jansen za nizozemske je medije govorio razvoju događaja te potvrdio navode iz Ajaxa.

VEZANI ČLANCI:

"Naravno da nije dobro, no stanje je pod kontrolom. U dobrim je rukama. Njegova supruga Annemarie je tamo s njihovim sinom. Čujemo se stalno. U stabilnom je stanju, ali krvarenje je i dalje zabrinjavajuće. Mora odmarati. Nadamo se da će sve biti s njim u redu, ali situacija nije bezazlena. Krvarenje u mozgu je vrlo ozbiljna stvar", rekao je agent.

VIDEO Legendarna Janica Kostelić doznala je sretnu vijest u 41. godini: Trudna je s drugim djetetom

Komentara 3

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
22:54 11.07.2023.

Višak smrtnosti je najveći u onim zemljama gdje se najviše "cijepilo". Brojke su negdje između 10% -20%. Postoje naučni radovi koji jasno ukazuju da je najveći dio tih smrti poslijedica nama jako dobro poznate gen-terapije zadnjih 30 mjeseci. Ne sve ali veliki dio. Zašto o tome javnost nije informirana? Ne čita svatko naučne radove a i nije u interesu moćnika da se dozna istina jer se u tom slučaju nikad nitko više ne bi cijepio, ni psa ni mačku ne bi cijepili. Koji gubitak za farmaceutsku industriju i njene investitore! Zato postoji svojevrsna "omerta" na tu temu i vjerojatno će tako i ostati: Previše love je u igri. A i političari i mediji kao i mnogi tzv. "stručnjaci" bi morali odgovoriti na vrlo neugodna pitanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije