Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavlja liječenje

Van der Sar nakon sedam dana napustio bolnicu i najavio povratak na hrvatsku obalu

London: Poznati na treningu uo?i UNICEF-ove dobrotvorne nogometne utakmice Soccer Aid
Foto: Steven Paston
1/4
15.07.2023.
u 08:54

Stanje mu se poboljšalo te smo zaključili da može putovati u Nizozemsku i tamo nastaviti svoje liječenje i oporavak“, kazao je predstojnik Klinike za neurologiju doc. dr. sc. Krešimir Čaljkušić

Edwin van der Sar otpušten je u petak, 14. srpnja, iz Kliničkog bolničkog centra Split te svoje liječenje i oporavak nastavlja u Nizozemskoj. Nakon što je sedam dana proveo na jedinici intenzivnog liječenja Klinike za neurologiju, liječnici KBC-a Split su u suradnji s kolegama iz Nizozemske dogovorili putovanje van der Sara i nastavak liječenja u Nizozemskoj.

„Edwin van der Sar prošao je temeljitu dijagnostičku obradu, a sve nalaze svakodnevno smo dijelili s kolegama u Zagrebu i Nizozemskoj te smo zajedno usklađivali terapiju. Stanje mu se poboljšalo te smo zaključili da može putovati u Nizozemsku i tamo nastaviti svoje liječenje i oporavak“, kazao je predstojnik Klinike za neurologiju doc. dr. sc. Krešimir Čaljkušić.

VEZANI ČLANCI:

S van der Sarom i njegovim liječnikom u pratnji susreo se i ravnatelj KBC-a Split prof. Julije Meštrović. Edwin van der Sar zahvalio je liječnicima, medicinskim sestrama i osoblju splitske bolnice na svemu što su učinili za njega. Izrazio je nadu da će, kada mu zdravlje to dopusti, ponovno posjetili Hrvatsku i uživati u odmoru na našoj prelijepoj obali.

VIDEO Brozović i Ronaldo imaju kraljevski tretman: Uživaju u odmoru dok se suigrači znoje u Portugalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije