Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI PROTIV SOCIEDADA

VIDEO Veličanstveni maestro Modrić! Zabio i asistirao u pet minuta

Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
05.03.2022.
u 22:06

No u 43. nije bilo niti zaleđa niti bilo kakve druge šanse da se zaustavi prodor veličanstvenog Luke Modrića. Iz skraćenog kornera je primio loptu, a potom je prebacio s desne na lijevu nogu i zabio za 2:1 i preokret domaćina već u prvom dijelu

Nogometaši Reala svladali su u 27. kolu Primere u Madridu Real Sociedad s 4-1, a gol i asist je polučio Luka Modrić. Real Madrid je ugostio Real Sociedad u prvenstvenoj utakmici Primere, a od početka je sve krenulo dobro za goste, no ubrzo se sve promijenilo kada je na scenu stupio hrvatski kapetan. 

U devetoj minuti je Oyarzabal zabio iz penala za vodstvo gostiju, ali to je samo otvorilo igru domaćina.  No, unatoč pokušajima, Alabinom slobodnjaku, pokušaju Casemira nakon sjajne suradnje s Modrićem, Madriđani su stigli do izjednačenja tek u 40. minuti susreta.  Camavinga je zabio za 1:1, a asistirao je naš - Luka Modrić.

Samo minutu kasnije i Benzema trese mrežu, ali sudac kaže - zaleđe. 

No u 43. nije bilo niti zaleđa niti bilo kakve druge šanse da se zaustavi prodor veličanstvenog Luke Modrića. Iz skraćenog kornera je primio loptu, a potom je prebacio s desne na lijevu nogu i zabio za 2:1 i preokret domaćina već u prvom dijelu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

 

U drugom dijelu su Benzema (76) i Asensio (79) potvrdili pobjedu Reala, a Modrić je u 82. minuti ispraćen ovacijama s terena.

Real vodi s 63 boda i povećao je svoju prednost ispred Seville, koja ima 55 bodova.

Komentara 3

Avatar tomas_R
tomas_R
23:58 05.03.2022.

Valjda je zaledje a ne ofsajd . Svasta od novinara.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:06 06.03.2022.

U La Ligi bi Dinamo bio među 4.

LA
lajh1985
06:43 06.03.2022.

u srijedu ce morat odigrat najbolje do sada skupa sa ostalima ako zele izbacit psg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije