Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DOČEK

VIDEO Osijek dočekao Slavonce, Vida: 'Nadam se da ćemo donijeti i zlato'

Osijek: Vida, Barišić i Ivušić dočekani na Tvrđi nakon osvajanja brončane medalje na SP
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
20.12.2022.
u 18:51

Nema kraja druženjima vatrenih s navijačima! Nakon Zagreba i Splita, Osječani su pripremili slavlje za svoj trojac koji se okitio broncom. Nastupali su Bosutski bećari.

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju se vratila u zemlju nakon osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Na deseci tisuća navijača pozdravili su ih na velikom dočeku u centru Zagreba, a idućeg su dana uslijedili dočeci po gradovima i raznim mjestima u Hrvatskoj.

Najviše nogometaša otišlo je u Split, Varaždin je dočekao Dalića, dok je Borna Barišić dobrodošlicu imao u Čepinu. Isti se igrač danas našao na novom dočeku, u Osijeku, uz Ivicu Ivušića i Domagoja Vidu. Slavonski trojac tako u Tvrđi nastavlja slavlje uz navijače, koji su se diljem Lijepe naše oduševljeno odazvali i pozdravili osvajanje trećeg mjesta na Mundijalu. Nastupali su Bosutski bećati.

- Hrvatska, Hrvatska! Ovdje nitko nije normalan! - kliče osječka publika.

Nisu samo nogometaši danas na dočeku. Prvi su na binu stigli kuhar hrvatske nogometne reprezentacije Tomica Đukić i ekonom Goran Vincek. Potom su došli Barišić, Ivušić i Vida.

- Hvala vam za ove prekrasne dane jer bez vas sigurno ne bismo bili treći na svijetu. Osjetili smo vašu ljubav u Kataru. Bilo je sjajno iskustvo. Ne znam što bih više izdvojio, Rusiju ili Katar. U Rusiji je bila bolja medalja, ali i ovo je prekrasno. Nadam se da ćemo donijeti i zlato - rekao je Domagoj Vida.

20.12.2022., Osijek - Na trgu Sv. Trojstva organiziran je docek za reprezentativce koje se povezuje s Osijekom. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

- Vida, Vida - klicala je publika pa su nastavili u istom tonu častiti Ivušića i Barišića.

- Možda ste bili brončani u Kataru, ali za nas ste zlatni - rekao je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić


Komentara 14

LU
lucio2
19:22 20.12.2022.

Sapunica seli u provinciju. A zatim u 'raseljenu Hrvatsku', na svih šest kontinenta. Razmišlja se i u posjetu Međunarodnoj svemirskoj stanici 'Mir'.

PR
Propitivač
19:22 20.12.2022.

Trebao je Vida igrati pa bismo osvojili zlato

Avatar southman
southman
19:21 20.12.2022.

Nikad mi necemo biti prvaci na SP. FIFA to nece nikada dozvoliti. Ali uzeti 3 medalja u 6 nastupa...to nema nitko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije