Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrijavanje za Brazil

VIDEO Navijači pjevali i razvili zastavu pokraj hotela vatrenih, Lovren ih došao pozdraviti

KATAR 2022 - Hrvatski navijači ponovno s divovskom zastavom na plaži ispred hotela Hilton Doha
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/18
09.12.2022.
u 09:33

Naši navijači okupili su se u blizini hotela u kojem borave vatreni te glasnom pjesmom i bodrenjem poslali snažnu poruku potpore

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju danas očekuje četvrtfinalni ogled s moćnim Brazilom na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Izabranici Zlatka Dalića dosad su uspješno savladali sve prepreke te su nakon prolaska skupine u osmini finala nakon dramatične lutrije jedanaesteraca nadjačali i borbene Japance.

Zanimljivo, vatreni su, za razliku od Južnoamerikanaca koje je savladao Kamerun (1:0), bez poraza na SP-u. Upisali su dva remija (Maroko i Belgija, po 0:0) i pobjedu (Kanada 4:1) u skupini. A možda je našim reprezentativcima sreću donio i ritual koji hrvatski navijači priređuju uoči svake utakmice u Dohi.

 

Oni se okupljaju u blizini hotela u kojem borave vatreni, razvuku najveću navijačku zastavu na svijetu te glasnom pjesmom i bodrenjem šalju veliku poruku potpore. Zaista, naši nogometaši ne mogu biti bolje motivirani, a to su potvrdili i na igralištu.

Hrvatski navijači danas su se ponovno okupili na plaži u Dohi, njih nekoliko stotina te razvili golemu zastavu.

– Bježite ljudi, bježite iz grada... U boj, uboj, za narod svoj... Zovi, samo zovi... – odjekivalo je iz njihovih grla.

Pridružio im se i hrvatski ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina u Perišićevu dresu.

Pjesma i navijanje izmamilo je  Dejana Lovrena iz hotela. Došao se pozdraviti s navijačima. Mnogi su, naravno, iskoristiti taj trenutak za zajedničku fotografiju.

Video – Lovren i Kovačić uoči utakmice s Brazilom 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mustafa2
mustafa2
11:48 09.12.2022.

dasovicu, jesi i ti iskoristio priliku da se slikas sa lovrenom ili ti je ipak ostalo malo karaktera pa se nakon one tvoje gnjusne izjave o lovrenu ipak ne usudis prici nasoj legendi ?

PV
prcko.vita
10:18 09.12.2022.

Što će jadan ministar, obnovio porušenu Banovinu i Zagreb, nema trenutno što da se gradi, pa idemo malo na utakmice, narod plaća. Dragi Zelenski, čim završi rat u Ukrajina, imamo ministra za obnovu znaš kakav je, nema ga nigdje ovakvog. Ima da vam obnovi Ukrajinu u pola cijene.

DU
Deleted user
10:09 09.12.2022.

Bolje bi mu bilo da je na Baniji ili Banovini i obnavlja razrušeno nego što se dere po Dohi !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije