Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Kakva utakmica! Escobar do boda protiv Dinama, Bjelica i Osijek slave

Šibenik i Dinamo susreli se u 27. kolu Prve HNL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/11
03.04.2021.
u 18:58

Šibenčani su ostvarili cilj, nisu izgubili!

Sergio Escobar debitirao je na klupi Šibenika na sjajan način, remijem s Dinamom! U utakmici koja je završila 1:1 moglo se vidjeti mnoštvo sjajnih poteza s obje strane, ali i dojam da su plavi ipak mislima u susretu četvrtfinala Europske lige s Villarrealom (četvrtak, 8. travnja, 21:00, Maksimir).

Krenulo je žustro već u startu i nakon prvih minuta Šibenik je mogao povesti, ali prisebna obrana i Dominik Livaković "umrtvili" su domaćine dok ostatak igrača nije povezao konce pa pokazao tko je favorit.

Kroz veći dio prvog poluvremena Dinamo je imao inicijativu, prijetio, a vratar Tomislav Rogić iskazivao talent. Ujedno, kad god bi se Dinamo malo opustio, Tomislav Bulat bi potvrdio koliko je opasan. Ako ništa, gledatelji su itekako uživali. No, bio je dojam da se samo čeka kad će Dinamo do prvog gola, posebno jer je Lovro Majer bio sve bolji.

U drugi dio krenulo se jednako žustro kao u prvi, a u 50. minuti prva sporna situacija. Tražilo se igranje rukom, ali ništa od toga, plavi su se izvukli. I poveli 20 minuta kasnije nakon jednako sporne ruke, ovaj put dosuđene.

Majer je izveo slobodni udarac, rastegnuo Rogića, ali lopta ulazi kao projektil u gol! Nisu se dinamovci još ni ohladili od slavlja, a Bulat puca s tridesetak metara, pogađa stativu i Juan Camilo Mesa zabija u 78., samo osam minuta nakon Majera.

Pokušavao je Dinamo do kraja, ali nije išlo. vidjet ćemo je li se Tomislavu Krznaru isplatilo odmarati tolike igrače. Osijek sad uz utakmicu više ima 61 bod, baš kao Dinamo. Šibenik je na šestom mjestu s 27 bodova i sve sigurniji da ostaje u Prvoj HNL i dogodine.

SASTAVI

ŠIBENIK: Rogić - Pajić, Batarelo, Schildenfeld, Kvesić - Ćurić, Bulat, Mesa - Alvaro, E. Sahiti, Jurić.

DINAMO: Livaković - Stojanović, Theophile, Lauritsen, Leovac - Jakić, Mišić - Atiemwen, Majer, Oršić – Gavranović.

Komentara 27

ST
stefj
18:30 03.04.2021.

S ovakvom igrom nema šanse proći Španjolce... Čini se da se vraća ono staro s lošom pripremom i lošim ulaskom u utakmice, Šibenik je puno bolja ekipa... Vjerojatno je prerano, no ako se ovako nastavi, Krznar na klupi će i drugi puta biti totalan promašaj...

LU
luanti
19:13 03.04.2021.

Kreću stručnjaci

Avatar rubinet
rubinet
18:57 03.04.2021.

Šibenik je penicilin za Dinamo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije