Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.11.2019. u 22:59

Utakmicu s Atalantom u petom kolu Lige prvaka, koja je možda bila i ključna za odlazak u europsko proljeće Dinamo je na San Siru izgubio s 0:2 i tako si jako zakomplicirao put do cilja i prolaska.

Dinamov trener Nenad Bjelica nije imao problema oko sastava, izostao je zbog kartona Nikola Moro, a njegovo mjesto zauzeo je Luka Ivanušec, Bjelica ovaj put s udarnom psotavom nije išao na nikakva iznenađenja. Kod domaćina je izostao opasni napadač Zapata, a trener Gasperini ipak je malo mijenjao u svom sastavu za ovaj susret u kojem su obje momčadi tražile bodove, pobjeda bi im donosila šanse za drugo mjesto u skupini i ostanak u Ligi prvaka, remi bi otpisao Atalantu, a Dinamo bi osigurao treće mjesto i Europsku ligu, poraz bi svakome bio vrlo bolan. I s tim mislima su krenuli u ovaj susret na velebnom San Siru.

>>> Pogledajte što je utakmici rekao Mladen Miletić, novinar Večernjeg lista

Iako stadion nije bio ni blizu punog, atmosfera je bila odlična, navijali su BBB sa svoje treće etaže i bili glasniji od brojnijih domaćina i navijali su cijelo vrijeme, a Atalantini povremeno.

Plavi nisu dobro počeli, dvaput Dilaver nije dobro reagirao i Dinamo je imao sreće što te prilike Atalanta nije pretvorila u pogotke, ali imali su i Talijani sreće kada je Stojanović tukao uz samu vratnicu.

I kad je Dinamo bivao sve bolji, Atalanta je pogodila prečku, a odbijenu loptu Leovac je glupo išao vraćati i Perić je napravio jedanaesterac kojeg je u 27. minuti Muriel pretvorio u vodstvo Atalante.

Nisu plavi bili loši, ali nekoliko grešaka koje su napravili na ovoj razini nogometa dovoljne su da te suparnik ozbiljno kazni.

Uh, kako je Dinamo bio blizu izjednačenje u 36. minuti, već smo loptu koju je uputio Oršić u supotni gornji kut vidjeli u mreži, no pogodila je prečku, kakva šteta, prekrasan udarac! No, objektivno, Atalanta je bila bolja, plavi su previše griješili i na odmor su otišli s minusom kojeg je Gomez odmah u nastavku podebljao krasnim udarcem u suprotni kut za 2:0. Nije Dinamu pomogla ni intervencija Bjelice, promjena formacije.

Sad sve ovisi o zadnjem kolu, Manchester City dolazi u Zagreb kao pobjednik skupine, ali raplet će ovisiti o toj utakmici, ali i onoj između Šahtara i Atalante, tako plavi mogu završit i drugi i treći i posljednji. Problem je što je Bjelica ostao bez dva (Theophile i Perić) od tri stopera zbog kartona za sraz sa Cityjem.

>>> Pogledajte dolazak Bad Blue Boysa na San Siro

Komentara 96

TH
than
22:21 26.11.2019.

Dogodi se loša utakmica i daleko kvalitetnijim ekipama. No... Sada se vidi koliko su bila skupa ona dva bezvezna primljena gola u završnici utakmice protiv Ukrajinaca.

DU
Deleted user
22:57 26.11.2019.

Zamislite da Crvena Zvezda ima puno bolje izglede za proljece nego Dinamo. I ako je Zvezda izgubila tri zaredom s gol razlikom 0-15!!!!

Avatar Zombie
Zombie
23:14 26.11.2019.

Jako slabo! Za povraćati. Bolje bi bilo da nisam gledao tu tekmu. Ipak želim Dinamu, da pobijedi City a Ukrajinci da izgube od Atalante, ali dečki, tako kao danas ne može. Prvo poluvrijeme je bilo grozno a drugo još gore, kao da smo imali sraćku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije