Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVO IZ MILANA

VIDEO Bivši vratar Dinama vodio navijanje u Milanu, stigao i Zlatko Hasanbegović!

Ivan Kelava
Foto: Mladen Miletić
1/10
26.11.2019.
u 13:27

Dojam je da su talijanski organi reda ozbiljnije nego ikad dosad shvatili dolazak Hrvata poučeni očito lošim iskustvima

Od ranih jutarnjih sati milanska je policija pripremljena čekala dolazak Dinamovih navijača na središnji trg Duomo, glavno okupljalište stranih gostujućih navijača na dane velikih utakmica na Meazzi. 

Već u 11 sati desetak "marica" karabinjera i lokalne policije usidreno je uz velebnu katedralu, a pristizale su i nove. Prvi plavi tifosi pojavili su se već večer ranije, a kako se utakmica približava, tako ih je sve više na milanskim ulicama i  postajama podzemne željeznice te se u manjim grupama zagrijavaju za večerašnji dvoboj Atalante i Dinama. 

Dojam je da su talijanski organi reda ozbiljnije nego ikad dosad shvatili dolazak Hrvata poučeni očito lošim iskustvima.

Video navijanja vodio je nekadašnji vratar Dinama Ivan Kelava.

A pogledajte i što nam je rekao.

Pogledajte i video navijanja Boysa. U Milanu smo sreli i Zlatka Hasanbegovića koji je kao mlad bio žestoki navijač Dinama.

Susreli smo i navijača Dinama iz Makedonije, a što je rekao, pogledajte u videu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Sokol
Sokol
13:19 27.11.2019.

"Zlatka Hasanbegovića koji je kao mlad bio žestoki navijač Dinama." Pa valjda i sada navija za dinamo. Mislim večernji gdje nalazite ovakve tekstopisce. Pa većina ovih vaših nazovi novinara i novinarčića nebi prošli ispit iz hrvatskog jezika iz mature

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
15:52 26.11.2019.

Oštro navijanje punim plućima svih 90 minuta,samo tako,ajmo Dinamo.

GR
gragakarlovac
16:58 26.11.2019.

a gdje je video dinamovih navijaca sa harmonikom? ima i takvih u Milanu, sramite se bosanaca, a? kakav gazda, takav klub, nazalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije