Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKS

Filip Hrgović nakon tri runde nokautirao protivnika i nastavio niz nepobjedivosti!

Filip Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
25.08.2019.
u 04:36

Hrgović je opet bio dominantan, meksički borac Heredia nije imao puno šanse.

Filip Hrgović (27) upisao je devetu pobjedu uz sedmi nokaut u devet mečeva u profesionalnoj karijeri. Naš je boksač u meksičkom Hermosillu nokautirao domaćeg borca Marija Herediju (26), obranio WBC-ov internacionalni teškaški pojas i nastavio niz nepobjedivosti.

Hrgović je od početka bio dominantan i odmah se vidjelo da domaći boksač neće imati puno šanse. Na kraju je u 50. sekundi treće runde srušio protivnika i pobjedonosno podignuo ruke.

Hrgović je u meč ušao sa 16,5 kilograma manje. Na službenom vaganju naš je borac imao 110,5 kg, toliko je bio težak i uoči prošle borbe, dok je kod Heredije vaga pokazala 127 kilograma.

Hrgovića u Meksiku je dočekala velika vrućina, a na licu mjesta su za njega navijali smo članovi tima. Supruga Marinela nije bila uz ring već je na Lošinju s roditeljima i prijateljima strepila uz prijenos. No, Hrgović joj je olakšao gledanje i brzo riješio stvar.

Heredia jako cijeni našeg boksača, a uoči meča čak se i s njim pokušao zbližiti. No, Hrgović mu je poručio:

– Što me on ima pozdravljati izvan protokola. Tu smo da se borimo, da jedan drugome skinemo glavu.

>> Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 29

DE
Deseti
04:34 25.08.2019.

Bravo majstore

CR
Crush83
04:53 25.08.2019.

U inat svima onima kojima smetaju Filipove izjave pa mu odmah žele poraz. Pa boksač ni ne treba biti intelektualac. Malo pogledajte općenito izjave boksača u svijetu. Ali ja ga i razumijem gdje on prije borbe treba imat više razloga da razbije protivnika nego da s njim postane prijatelj. Uglavnom, kakav god da je - naš je. Moju podršku će imati do kraja svoje karijere za koju se nadam da će okruniti naslovom prvaka svijeta. I važno je samo ono što radi u ringu, a sve ostalo je njegova privatna stvar.

ST
Starotopoljanin
04:55 25.08.2019.

sta reci ,nego samo bravo bravo i bravo,hrga veliki siborac,i sada polako josua,na red dolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije