Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAVAGE JE LJUTIT'

Babić nokautirao Littlea u trećoj rundi, Britanac 'zaspao kao beba'

Sandra Simunovic/PIXSELL
21.11.2020.
u 21:55

Little je izdržao samo nekoliko sekundi na nogama u trećoj rundi kada ga je hrvatski boksač riješio lijevim krošeom za odlazak na spavanje. Šesta pobjeda, šesti nokaut Babića

Alen Babić (6-0) je u trećoj borbi s 2:43 sekunde do isteka tehničkim nokautom nakon nakon nekoliko parova krošea srušio na pod Britanca Toma Littlea i upisao svoju šestu pobjedu u stopostotnom pobjedničkom nizu.

1. runda:

 Babić je u posljednjoj minuti prve runde bacao sjajne kombinacije na Littlea, koji se baš i nije opirao.

2. runda: 

Babić apsolutno dominira, činilo se kao da će u ovoj rundi biti siguran kraj, no visoki gard je sačuvao na nogama Littlea i ulazimo u treću od osam mogućih rundi.

3. runda: 

Gotovo je! Little je izdržao samo nekoliko sekundi na nogama kada ga je hrvatski boksač riješio lijevim krošeom za odlazak na spavanje. Šesta pobjeda, šesti nokaut Babića.

Niall Kennedy je posljednja žrtva Savagea prije ovoga meča, dok je posljednja pobjeda Littlea u dalekoj 2017.

'Savage' je na vagi imao točno 96,8 kilograma dok se Little zaustavio na 106,5. Britanac je teži skoro 10 kilograma što je ipak pet kilograma manje u odnosu na 2018. godinu i meč s Filipom Hrgovićem dok je Babić iste težine kao što je bio protiv Nialla Kennedyja u posljednjem meču (96,7kg).

Uvod u sam meč bio je žestok. Babić je Littleu zamjerio jednu od izjava uoči meča.

- Bio sam ti prijatelj tri mjeseca dok si bio debeo poput krafne. Tad smo bili dobri, a sada mi govoriš da je Hrgović bolji i da će me nokautirati. Zašto? Svi sumnjaju u mene, a ja ih sve nokautiram u prve dvije runde - rekao je Alen Babić na pressici prije borbe te nastavio:

- Nokautirat ću i tebe, u prvoj. To si ti rekao za mene, a sada će ti se to dogoditi, to je je*eni plan. O tebi sam govorio lijepo, ali si izabrao Hrgovićevu stranu. Prodao si se njemu i sada ne možeš više biti u Savageove vojske. Ja te volim, ali Savage je ljutit. Želim što prije završiti s tobom završiti - poručio je 48. teškaš svijeta.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar urbanjungle
urbanjungle
22:10 21.11.2020.

Babić je full interesantan boksač za razliku od dosadnog Hrge

KI
kizz111
08:58 22.11.2020.

ova je baš glupi boksač

BE
Beskucnik
23:28 21.11.2020.

Nek se nađu u finalu , pa nek bolji pobijedi , Hrgovic je donio medalju iz RiA , a sta je sa ovim Babicem , jel on ista osvojio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije