Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laureus 2012.

Usain Bolt i Jessica Ennis najbolji su sportaši svijeta

Usain Bolt,Jessica Ennis, Laureus 2012. (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.03.2013.
u 13:02

- Nisam s vama večeras, ali definitivno 2016. dolazim u Rio braniti svoje naslove

Usain Bolt i Jessica Ennis najbolji su sportaši svijeta u 2012. godini. Oni su dobitnici prestižne nagrade Laureus 2012.

Usain Bolt na Olimpijskim igrama u Londonu obranio je naslove pobjednika na 100, 200 i 4x100 metara, pa nije ni čudo da je treći put u karijeri dobio ovu nagradu. Bolt se noćas nije pojavio na svečanosti pa je njegova poruka bila projecirana putem video-zida.

- Nisam s vama večeras, ali definitivno 2016. dolazim u Rio braniti svoje naslove - rekao je Bolt.

Atletičarka Jessica Ennis osvojila je zlatnu medalju u sedmoboju na OI u Londonu.

- U Londonu sam bila pod velikim pritiskom pred domaćim navijačima. Velika podrška obitelji i prijatelja mi je pomogla da to nadvladam i osvojim zlato - rekla je nakon što je primila nagradu.

Povratnik godine je atletičar Felix Sanchez koji je nakon serije ozljedau Londonu osvojio zlato na 400 metara prepone, Michael Phelps, koji je karijeru okončao sa 18 olimpijskih zlata, dobio je nagradu za iznimno postignuće. Daniel de Faria Dias je najbolji sportaš s invaliditetom, a Felix Baumgartner najbolji ekstremni sportaš.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
Blento
08:35 14.03.2013.

Sjajan članak! A ekipa godine? Zar ta kategorija ne postoji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije