Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠIO ODLUKU SUDA

VIDEO Uhićen legendarni Ronaldinho! Nevjerojatno što je imao uz sebe prilikom uhićenja

Ronaldinho
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
05.03.2020.
u 07:52

Do uhićenja je došlo jer su slavnog Brazilca Paragvajci pozvali na druženje u odmaralište gdje su trebali imati nekoliko javnih nastupa i gdje su se trebali družiti s navijačima, a oni su odlučili prekršili sudsku zabranu i to uz krivotvorene putovnice

Legendarni bivši nogometaš Ronaldinho i njegov brat Roberto uhićeni su u srijedu u Paragvaju nakon što su im pronašli lažne paragvajske putovnice, piše La Nación, a vijest prenosi i Goal.

Ronaldinho je dočekan ''kao kralj'' na aerodromu pa policija nije htjela raditi medijsku pompu i senzaciju na samom aerodromu. 

Ronaldinhu i njegovu bratu brazilske putovnice su oduzete jer su prekršili propise o zaštiti okoliša nezakonitom gradnjom zamke za ribe na jezeru Guaiba 2015. godine, a tri godine kasnije izrečena im je kazna od čak osam i pol milijuna dolara. 

Oni su odlučili ne platiti kaznu, pa im je sud zabranio napuštanje zemlje. 

Do uhićenja je došlo jer su slavnog Brazilca Paragvajci pozvali na druženje u odmaralište gdje su trebali imati nekoliko javnih nastupa i gdje su se trebali družiti s navijačima, a oni su odlučili prekršili sudsku zabranu i to uz krivotvorene putovnice

To su učinili nakon što je policija upala u hotel u kojem je Brazilac odsjeo s bratom. 

Nevjerojatno, apsurdno i pomalo tužno za takvog velikana. 

>>> Pogledajte izjave aktera nakon velikog derbija

Ključne riječi

Komentara 6

RI
Ringo
09:49 05.03.2020.

Bilo bi mu najbolje uzeti HR državljanstvo. Ovdje je dozveljeno ubiti četvero ljudi bez da odeš u zatvor, svaki kriminalac ima legalno po dvije putovnice, a ribu hvataš kako hoćeš.

DU
Deleted user
09:40 05.03.2020.

Ronaldinho... koji lik. Najbolji dribler svih vremena i najveći luđak. Uvijek je totalna pozitiva doduše.

ZB
Zoki-Bijela
09:35 05.03.2020.

Glupson

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije