Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Uefina kazna: Dinamo protiv Spartaka pred praznim tribinama!

Dinamo - Inter
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
02.10.2018.
u 23:08

Razlog je rasističko ponašanje samozvanih navijača Spartaka, odnosno njihova verzija jedne pjesme u koju su ubacili rasističke riječi.

Spartak iz Trnave objavio je da je u utorak poslijepodne u klub stigla obavijest iz Uefe da iduću domaću utakmicu moraju igrati bez publike, te platiti 60.000 eura, piše Goal.

A iduća je domaća europska utakmica ona protiv Dinama 25. listopada!

Razlog je rasističko ponašanje samozvanih navijača, odnosno njihova verzija jedne pjesme u koju su ubacili rasističke riječi.

Za isti prekršaj Spartak je kažnjen prije dvije godine u Beču.

Klub je najavio žalbu, ali zasad je stopirao prodaju ulaznica za Dinamovo gostovanje, te zatražio od navijača koji su ih već kupili da ih zadrže, a u slučaju odbijene žalbe Uefi, novac će im biti vraćen.

Podsjetimo, Spartak je u 1. kolu svladao Anderlecht s 1:0, a u četvrtak gostuje u Istanbulu.

A Dinamu sve nekako miriše na ostvarenje sna o europskom proljeću! Pobjeda u 1. kolu, Fenerbahče u dubokoj, ogromnoj krizi, Anderlecht u tek nešto manjoj, a i Spartak loše stoji u prvenstvu Slovačke, a sad još i neće imati podršku navijača kad ugosti plave...

>> Pogledajte suradnju Ronalda i Mandžukića

Komentara 17

DU
Deleted user
23:22 02.10.2018.

Naslov je trebao glasit : " Spartak protiv Dinama pred praznim tribinama " ali onda ne bi bilo zanimljivo ?

KO
korisnik70
23:23 02.10.2018.

Clickbait naslov, jadno od nekad davno uglednog Večernjaka

PP
pp
23:28 02.10.2018.

Ma ajte kvragu i vi i "rasizam". Ljevičarska tiranija. Trenutno su zajašili sve institucije i sad bi optuživali sve i svakog za "rasizam" i "fašizam". Gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije