Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Uefa pokrenula novi disciplinski postupak protiv Hrvatske zbog tučnjave navijača u Armeniji

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Hrach Khachatryan/PIXSELL
14.09.2023.
u 15:38

Hrvatska se već od ranije nalazi pod uvjetnom kaznom zbog incidenata na final fouru Lige nacija te nam prijeti igranje pred praznim tribinama na Opus Areni.

Nema kraja lošim vijestima za vatrene i HNS nakon sporne zastave koja se pojavila na Rujevici tijekom utakmice Hrvatske i Latvije. Naime, Uefa je prijavila HNS zbog ponašanja navijača jer smatra kako je određeni dio sudjelovao u tučnjavi koja je izbila na tribinama stadiona u Erevanu. 

- Disciplinska komisija Uefe pokrenula je disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog ponašanja navijača na utakmici Europskih kvalifikacija između Armenije i Hrvatske koja je odigrana u Erevanu. Hrvatski nogometni savez prijavljen je prema članku 16. Disciplinskog pravilnika Uefe zbog neprimjerenog ponašanja navijača. Prema izvještaju delegata, oko 20 navijača koji su kupili ulaznice na crnom tržištu, a za koje se sumnja da su iz Hrvatske, sudjelovalo je u tučnjavi s armenskim navijačima na južnoj tribini. Hrvatski nogometni savez nema podatke o identitetu tih osoba" - objavio je HNS na web stranicama.

VEZANI ČLANCI:

Sredinom prvog dijela došlo je do tučnjave navijača na domaćoj tribini. Armenski medij Mamul javlja kako su se sukobili hrvatski i armenski navijači. Jedna je osoba navodno stradala u toj tučnjavi te je prebačena u bolnicu, a policija je brzo intervenirala i rasčistila situaciju. 

Hrvatska se već od ranije nalazi pod uvjetnom kaznom zbog incidenata na final fouru Lige nacija te nam prijeti igranje pred praznim tribinama na Opus Areni. 

Komentara 20

PO
Poletarac101
16:39 14.09.2023.

Kaj nam sve ne rade?Utakmice bez gledatelja ,skidaju nam bodove,(tvrdim još uvijek da smo dobro ali dobro izrađeni protiv Francuza 2018) i još jedan primjer :NA PLAY S. NEMA HRVATSKE REPKE??9

Avatar dostojevski
dostojevski
19:10 14.09.2023.

UEFA i FIFA tvrde da su protiv rasizma, ali redoviti su rasisti protiv Hrvatske. Zasto bi Hrvatska bila kaznjena za bilo sto sto je neki "mozda Hrvat" uradio u Armeniji? Kako je mogla Hrvatska to sprijeciti. Razisam je tretirati Hrvatsku na ovaj nacin, dok mnogi drugi (pogotovo oni iz Zapadne Europe) prolaze nekaznjeno za vece propuste.

Avatar Idler
Idler
17:02 14.09.2023.

Jel nam bi konačno pojasnili kakšna je to zastava il barem objavili sliku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije