Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novinare su prisluškivali, a navijače privodili

Što kriju Udbini dosjei o akciji Šampion: Pod nadzorom su bili i Ćiro Blažević, legendarni reporter Tomić...

08.05.2022.
u 20:52

I legendarni redioreporter Ivo Tomić i trener Ćiro Blažević bili su pod nadzorom Udbe. Iz istih razloga, eventualnih saznanja o neprijateljskoj djelatnosti, stoji u jednom dokumentu Udbina dosjea akcije “Šampion”, pod nadzor su bili stavljeni i telefoni Veselka Tenžere i Branka Tuđena, tadašnjih novinara Vjesnika

Komentara 5

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:35 09.05.2022.

Pa tko nije bio nadziran ?? Išlo se toliko daleko da su rađeni popisi ljudi koji su posjećivali Međugorje 80-ih.

MA
Markovinac
21:03 08.05.2022.

Ha ha ha.Nadzor Blazevica ha ha pa Blazevic je nadzirao druge.Nevjerojatno kako se pere savjest

NV
novo vriijeme
21:26 08.05.2022.

Čudo jedno kako su svi ugledni i tada i danas uspješni o bogati Hrvati bili praćeni od UDBE i kako je uopće itko ostao živ, napredovao, solidno živio. Biti sumnjivo lice udbi i proganjani vjernik katolik omiljene teme suvremenih pravovjernih Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?