Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kome će 13. kolo biti sretno?

U Zagrebu večeras vaterpolski derbi, ima i televizijskog prijenosa

Luka Bukić
10.02.2023.
u 13:22

Sraz je to momčadi koje se u svojim vitrinama mogu pohvaliti i najvrjednijim trofejima, poput onog za osvojeni Kup prvaka, ali i dvoboj dvojice pomoćnika izbornika Tucka - Zorana Bajića s mladostaške i Jure Marelje s jadranaške strane

Do kraja ligaškog dijela hrvatskog vaterpolskog prvenstva preostala su još samo dva kola. Pretposljednje, 13. kolo igra se ovaj vikend, a bit će otvoreno večerašnjim derbijem (petak) između Mladosti i Jadrana. Susret počinje u 20.30 sati, a možete ga pratiti i u izravnom prijenosu na Sportskoj televiziji.

Sraz je to momčadi koje se u svojim vitrinama mogu pohvaliti i najvrjednijim trofejima, poput onog za osvojeni Kup prvaka, ali i dvoboj dvojice pomoćnika izbornika Tucka - Zorana Bajića s mladostaške i Jure Marelje s jadranaške strane. A dodatnu draž utakmici daje i činjenica da će se za Jadran boriti i dvojica dojučerašnjih mladostaša - Luka Bukić i vratar Ivan Marcelić.

- Svi su zdravi, osim djelomice kapetana Jelače kojega ćemo nastojati čuvati, ovisno o situaciji u bazenu - kaže trener Mladosti Bajić, a Marelji se niti onaj poraz od Barcelonete u Ligi prvaka (5:9) više ne čini tako strašan:

- S pokojim danom odmaka gledano, rezultatom ne možemo biti zadovoljni, ali nakon što sam u miru pogledao snimku zaključio sam da je bilo i naših momenata koji su bili sjajni. Splet okolnosti i izvrsna kvaliteta suparnika nas je dovela u onakvu situaciju. Međutim, nisam ni približno zabrinut kao što sam bio u prvi mah nakon utakmice - napominje Marelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije