Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važan dan

U utorak konačna odluka odgađa li se Euro, Šuker otkrio za što će dići ruku

Davor Šuker na Poljudu
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
14.03.2020.
u 11:31

- Na žalost, došlo je vrijeme da moramo gledati što jedemo i pijemo, kako i s kim se družimo. Korona ne bira - rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa - naglasio je prvi čovjek HNS-a

Svijet nogometa gotovo je u potpunosti stao zbog koronavirusa. Igra se tek još nekoliko natjecanja, i to u državama u kojima za sada još nema velikog broja oboljelih, međutim situacija je takva da je ipak najbolje odložiti kopačke sa strane do nekih sretnijih vremena.

Svjesni su toga Nyonu, u gradu u kojem će UEFA u utorak donijeti konačnu odluku hoće li ovoga ljeta biti održano Europsko prvenstvo.

Krovna europska nogometna organizacija zakazala je videokonferenciju koju će predvoditi predsjednik Aleksandar Čeferin uz članove Izvršnog odbora, a na njoj će sudjelovati predstavnici 55 članica, pa tako i Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

- Bojim se da se Europsko prvenstvo neće igrati, ne ove godine. Takav ću i zauzeti stav. Dogodilo se nešto nikad viđeno u povijesti sporta. Moramo biti zabrinuti za zdravlje sportaša, navijača i svih ostalih konzumenata u nogometu, ali i sportu općenito.

Ovo je izvanredna situacija koju nitko nije mogao predvidjeti, ali s njom se moramo nositi - kazao je Davor Šuker u razgovoru za Novi list, pa naglasio:

- Ovo je katastrofa za sport i privredu, ali životi nam svima moraju biti na prvom mjestu. Uostalom, imajući u vidu preporuke stožera za civilnu zaštitu i novonastalu situaciju u Hrvatskoj, i Izvršni odbor HNS-a je donio razumnu odluku kada je prekinuo sva nogometna natjecanja. Na žalost, došlo je vrijeme da moramo gledati što jedemo i pijemo, kako i s kim se družimo. Korona ne bira - rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa.

Komentara 1

PL
Playmaker
00:25 15.03.2020.

Bravo Hrvatska Legendo !!!! Pametno Odlučite !!!! Imam 6 karata za Utakmicu Hrvatska-Češka, uplatili smo Karte 185 Eura,Let i Hotel !!! Ali izgleda neće od toga biti ništa !!!! Nema Veze, bitno je Zdravlje svih,Nas Navijača,Igrača itd !!! Hvala i i nestat će Virus tako kako je ga netko !!! Postavio !!!😎😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije